BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η καλή χρονιά για την JCB φέρνει χριστουγεννιάτικο μπόνους και αυξήσεις μισθών στους υπαλλήλους

Η JCB ανακοίνωσε πως επιβραβεύει το βρετανικό εργατικό δυναμικό της με χριστουγεννιάτικο μπόνους 500 λιρών και μια αύξηση μισθών κατά 2,2%.

0_936-376-658-598-616-siranthonybamfordchairmanofjcbsince197511

Βασίλης Σοφός

28
0

Περίπου 6.700 εργαζόμενοι στις 11 εγκαταστάσεις των εργοστασίων της JCB στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε Staffordshire, Derbyshire και Wrexham, θα λάβουν επιβράβευση 500 λίρων μαζί με το χριστουγεννιάτικο δώρο, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η εταιρεία. Επίσης, η κατασκευάστρια προχωρά σε αυξήσεις κατά 2,2% στους μισθούς των υπαλλήλων από την 1η Ιανουαρίου του 2020.

Ο πρόεδρος της JCB, Lord Bamford, ανέφερε ότι το 2019 άρχισε «πολύ δυναμικά» για την επιχείρηση, ωστόσο το δεύτερο εξάμηνο του 2019 ήταν λίγο «δύσκολο». Ο κ. Bamford δήλωσε χαρακτηριστικά: «Παρ 'όλα αυτά, υπήρξε μια σταθερή απόδοση το 2019 μετά τη χρονιά-ρεκόρ του περασμένου έτους και χαίρομαι που είμαστε σε θέση να απονείμουμε ένα δώρο Χριστουγέννων για να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στη συνεχή επιτυχία μας».

Φέτος, η JCB ξεκίνησε την πλήρη παραγωγή των πρώτων ηλεκτρικών μηχανημάτων της, ενός μικρού εκσκαφέα 1,9 τόνων και του τηλεσκοπικού περονοφόρου μηχανήματος Teletruk. Σημειωτέον πως η παραγωγή επεκτάθηκε στο νέο εργοστάσιο της JCB στο Uttoxeter -μια επένδυση ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών- ενώ η εταιρεία εξασφάλισε και τον τίτλο του ταχύτερου τρακτέρ στον κόσμο.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία