BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με την ινδική VST δίνει τα χέρια η Zetor, νέα γκάμα τρακτέρ στο άμεσο μέλλον

Με έναν από τους πιο ισχυρούς κατασκευαστές τρακτέρ στην Ινδία συνεργάζεται η Zetor για να διευρύνει την παρουσία των τρακτέρ της σε Αφρική και Ασία αλλά και να αναπτύξει από κοινού μια νέα γκάμα τρακτέρ μικρών ιπποδυνάμεων.

Zetor_VST

Βασίλης Σοφός

503
0

Εμπορική είσοδο με νέα γκάμα τρακτέρ και σε άλλες χώρες της Ασίας και Αφρικής ετοιμάζουν Zetor και VST, ύστερα από συνεργασία που υπεγράφη μεταξύ τους. Η VST ισχυρίζεται ότι κατέχει το 45% στην αγορά των κόμπακτ τρακτέρ (έως και 30 ίππους) και παρόλο που δεν υπάρχουν ακόμη όλες οι λεπτομέρειες, καταλαβαίνουμε ότι η κοινοπραξία με την Zetor αφορά την κατασκευή τρακτέρ άνω των 36 ίππων.

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ινδία αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αγορές τρακτέρ στον κόσμο, καθώς το 2018 πουλήθηκαν 688.000 μονάδες τρακτέρ, κυρίως μικρών ιπποδυνάμεων. Από τη δεκαετία του '60 έως τη δεκαετία του '80, η Zetor εξήγαγε δεκάδες χιλιάδες τρακτέρ στην Ινδία. Ύστερα, ιδρύθηκε η Zetor India, μια θυγατρική που σχεδιάστηκε για να ενισχύσει τη θέση της μάρκας στη χώρα.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η αναζήτηση για έναν ισχυρό τοπικό συνεργάτη στην Ινδία δεν είχε σταματήσει, με την ίδια να έδειχνε πως πάντα ήθελε να ενισχύει όλο και περισσότερο τη θέση της στην ινδική αγορά.

Ποια είναι η VST;

Η εταιρεία VST με καταγωγή από την Ινδία ιδρύθηκε το 1967 ως VST Group, κατασκευάζοντας τρακτέρ στην περιοχή Χοσούρ, όχι πολύ μακριά από την πόλη Μπανγκαλόρ στο νότιο ινδικό κράτος Ταμίλ Ναντού. Η εταιρεία διαθέτει 250 αντιπροσώπους σε όλη τη χώρα ενώ λέγεται πως είναι και ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σπαρτικών στην Ινδία. Τα προϊόντα της εξάγονται στην Αφρική, τη Ρωσία και το Μιανμάρ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία