BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Σε απολύμανση όλων των εγκαταστάσεών του προχωρά ο Ομίλος Argo

O Όμιλος Argo Tractors ετοιμάζεται να επαναλειτουργήσει με το που περάσει η κρίσιμη φάση της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, με τις εγκαταστάσεις στο Φάπρικο της Ιταλίας να είναι από τις πρώτες που απολυμαίνονται.

Sanificazione-Argo-Tractors-1024x660

Βασίλης Σοφός

14
0

«Αυτές τις μέρες κινούμαστε σύμφωνα με το πρωτοκόλλο για την μείωση της εξάπλωσης του ιού στους χώρους εργασίας μας απολυμαίνοντας τους χώρους των εταιρειών μας», δήλωσε ο Αντόνιο Σαλβατέρα, Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Argo Tractors, σε ανακοίνωσή του σχετικά με τα μέτρα που λαμβάνονται και θα ληφθούν για την διασφάλιση της υγείας των απασχολούμενων στα εργοστάσια.

«Θέλουμε να εγγυηθούμε σε όλους τους υπαλλήλους ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Είναι η κύρια δέσμευσή μας η διασφάλιση της υγεία», προσθέτει ο ίδιος.

Λαμβάνοντας υπόψη τον καθοριστικό ρόλο που παίζει ο αγροτικός κλάδος στην συνολική οικονομία, ο Όμιλος Argo Tractors επισημαίνει λέγοντας ότι πάντα διασφάλιζε την απροβλημάτιστη προμήθεια ανταλλακτικών τρακτέρ καθώς και την τεχνική και εμπορική υποστήριξη μέσω e-mail και τηλεφώνου με τους πελάτες και συνεργάτες του εν μέσω πανδημίας.

«Ακόμα δεν έχουμε καμία ένδειξη για το πότε θα είναι δυνατό να ξεκινήσουμε στο 100%», συνεχίζει λέγοντας ο Σαλβατέρα και πιθανότατα θα είναι μια διαδικασία που θα γίνει βήμα-βήμα και, σε κάθε περίπτωση, όταν το επιτρέψουν όλες οι συνθήκες.

Ωστόσο, όταν έρθει εκείνη η στιγμή η Argo Tractors θα έχει ήδη λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για να εγγυηθεί την ασφάλεια και να προστατεύσει την υγεία όλων.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία