BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία του ομίλου KOUIMTZIS με την FELLA των μηχανημάτων συγκομιδής

Συμφωνία συνεργασίας με την εταιρεία FELLA της οικογένειας AGCO, η οποία εξειδικεύεται στον τομέα των μηχανημάτων συγκομιδής, συνήψε ο όμιλος Kouimtzis Group και επιβεβαιώνοντας την δυναμική παρουσία του στο χώρο των γεωργικών μηχανημάτων, συγκαταλέγεται πλέον στο δίκτυο των επίσημων αντιπροσώπων της για την Ελλάδα.

FELLA_Fendt_2_2

Λεωνίδας Λιάμης

70
0

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ελληνικού ομίλου, η FELLA με μια ολοκληρωμένη γκάμα σε χορτοκοπτικές (σ. σ. 13 διαφορετικά μοντέλα), χορτοσυλλεκτικές (7 μοντέλα) μηχανές και διασκορπιστές (4 μοντέλα), βρίσκεται σε εξαιρετικά ανταγωνιστική θέση στην παγκόσμια αγορά και αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη βιώσιμη ανάπτυξή της.

«Με την συνεργασία αυτή, η KOUIMTZIS Group ενισχύει τις διαθέσιμες επιλογές του Ομίλου μας στα μηχανήματα συγκομιδής, με μια καταξιωμένη κατασκευάστρια εταιρεία με εμπειρία που ξεπερνά τα 100 χρόνια», σημειώνεται χαρακτηριστικά και προστίθεται πως «με την Fendt να παραμένει η «ναυαρχίδα» του Ομίλου, ευελπιστούμε πως με τη νέα αυτή συνεργασία παρέχουμε πλέον στους Έλληνες γεωργούς μια πληθώρα επιλογών, που καλύπτει κάθε ανάγκη και απαίτησή τους».

Όσον αφορά στη FELLA, επισημαίνεται πως η ιστορία της ξεκίνησε το 1918 μετά τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, όπου η ζήτηση για γεωργικό εξοπλισμό από τη μεταλλουργική βιομηχανία αυξήθηκε. Τότε ο Josef Hackl και ο Albert Lφffler ιδρύουν την εταιρεία με ένα σαφή στόχο: την προσφορά βέλτιστων λύσεων σε κάθε επαγγελματία αγρότη. Λύσεων προσαρμοσμένων στις ανάγκες της συγκομιδής κτηνοτροφίας.

Από τις αρχές του 2011, η FELLA, έχει ενσωματωθεί πλήρως στην AGCO Corporation και είναι η Εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τον απαιτητικό τομέα των μηχανημάτων συγκομιδής, αντιπροσωπεύοντας μεγάλο μερίδιο της στρατηγικής ολόκληρου του ομίλου AGCO.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία