BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Kuhn ανανεώνει την γκάμα των κοπτικών της εργαλείων με τα νέα Agri-Longer GII

Τα Agri-Longer GII έχουν αρχιτεκτονική με ευθύ βραχίονα, ενώ αυτός αποτελείται κατά κύριο λόγο από χάλυβα εξαιρετικά υψηλής αντοχής για την καλύτερη αναλογία ευελιξίας-ανθεκτικότητας.

AGRILONGER-gallery04

Βασίλης Σοφός

6
0

Τοποθετημένα στο χρτοφυλάκιο της Kuhn ως συμπαγή καθημερινά μηχανήματα για τους αγρότες, τα Agri-Longer GII είναι τα κοπτικά μηχανήματα για κορυφές, έχουν ευθύ βραχίονα και η κύρια δομή αυτού είναι κατασκευασμένη από χάλυβα υψηλής αντοχής. Τα δύο νέα μοντέλα είναι το 4345 ML και το 4845 ML με οριζόντια εμβέλεια 4,3 και 4,8 μέτρων αντίστοιχα.

Σύμφωνα με την Kuhn, τα δύο νέα μοντέλα GII φέρουν νέο σύστημα ασφάλειας του εκκρεμούς αλλά και αυξημένη απόδοση για το κύκλωμα του ρότορα, με αυτή να φτάνει τώρα τους 40 ίππους έναντι των 34 ίππων στα «βασικά» μοντέλα Agri-Longer. Επίσης, η κατασκευάστρια προσθέτει στον βασικό εξοπλισμό και ένα ηλεκτρικό joystick για καλύτερο έλεγχο.

Όπως και με τα προηγούμενα μοντέλα, τα κοπτικά Agri-Longer GII έχουν άμεση περιστροφική κεφαλή 1,2 μέτρων με περιστροφή 220 μοιρών. Η κεφαλή κοπής, η οποία μπορεί να λειτουργήσει ακριβώς πίσω από τον τροχό του τρακτέρ, έχει αφαιρούμενη πλάκα φθοράς και αναστρέψιμο ρότορα που μπορεί να περιστραφεί για να βελτιστοποιήσει τη φθορά της έλξης. Ο ρότορας έχει 24 πτερύγια 12 χιλιοστών.

Τα Agri-Longer GII διαθέτουν στον στάνταρτ εξοπλισμό σύστημα ψύξης λαδιού, προσφέροντας σταθερή ισχύ και προστασία όλων των υδραυλικών εξαρτημάτων. Η κατακόρυφη απόσταση για τα δύο μοντέλα είναι 5,21 και 5,74 μέτρα αντίστοιχα ενώ το μέγιστο ύψος κοπής είναι 3,59 και 3,98 μέτρα αντίστοιχα. Εκτός από το joystick τα μηχανήματα έρχονται μαζί με την μονάσα ελέγχου η οποία προβάλλει πληροφορίες όπως η θερμοκρασία λαδιού και η διάρκεια της εργασίας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία