BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Το νέο σύστημα ελέγχου ακροφυσίων Ηawkeye 2 παρουσίασε η Raven

Το σύστημα Ηawkeye της Raven για τα ψεκαστικά περνά στην δεύτερη γενιά του, με την εταιρεία να εστιάζει τώρα ακόμη περισσότερο στην συνέπεια και ομοιομορφία ψεκασμού, με αποτέλεσμα την μικρότερη διασπορά, δηλαδή το λεγόμενο «drift».

aec2b-Raven

Βασίλης Σοφός

10
0

Η Raven Industries παρουσίασε το νέο σύστημα ελέγχου ακροφυσίων Hawkeye 2. Η εταιρεία λέει ότι το νέο σύστημά της αυξάνει την ομοιομορφία και τη συνέπεια του ψεκασμού σε όλη την μπούμα του ψεκαστικού ενώ όλο αυτό μειώνει συνολικά το «drift» δηλαδή την άσκοπη διασπορά των σταγονιδίων και αυξάνει, φυσικά, την ποιότητα της εφαρμογής.

Η Raven λέει ότι ο μεμονωμένος έλεγχος των ακροφυσίων που προσφέρεται μέσα από το σύστημα Ηawkeye 2 και η αντιστάθμιση στην στροφή βοηθούν στην μείωση των παραλείψεων, των επικαλύψεων και της «εσφαλμένης» εφαρμογής στο πεδίο.



«Η τεχνολογία στο σύστημα Hawkeye 2 προσφέρει βέλτιστη ακρίβεια και απλότητα στη χρήση και την συντήρηση», δήλωσε ο Brian Meyer, Αντιπρόεδρος της εταιρεία Raven Applied Technology. «Αυτή η προηγμένη λύση επιτρέπει στους χειριστές με αυτή τη δυνατότητα να εκτελούν πολύπλοκες εφαρμογές με ευκολία και συνέπεια από όλη την μπούμα. Αυτό μειώνει την κόπωση του χειριστή, βελτιστοποιεί το κόστος εισαγωγής και αυξάνει την ποιότητα της εφαρμογής», σημειώνει ο ίδιος.

Αυξημένη ροή ανά ακροφύσιο

Σύμφωνα με την εταιρεία, η αυξημένη ροή ανά ακροφύσιο και η συχνότητα μεταβλητής διαμόρφωσης πλάτους παλμού (PWM) παρέχουν τη δυνατότητα δυναμικής αντιστάθμισης στις διάφορες συνθήκες της καλλιέργειας.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσουμε ότι, σε δοκιμές στις οποίες υποβλήθηκε το νέο σύστημα της Raven στις ΗΠΑ, φάνηκε πως η χρήση χημικών μειώθηκε και η παραγωγικότητα αυξήθηκε, καθώς ο χειριστής-δοκιμαστής προσάρμοσε εύκολα τα ακροφύσια ανάλογα με το πού φυσούσε ο άνεμος, πετυχαίνοντας συνεπή και ομοιόμορφο ψεκασμό.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία