BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Tempo L 32: H μεγαλύτερη σπαρτική στην ιστορία της Väderstad έρχεται το 2021

Χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση και την ευελιξία, η Väderstad θα διαθέσει στην αγορά την σπαρτική Tempo L 32 των 32 σειρών με χωρητικότηας χοάνης στα 3000 λίτρα.

vaderstad-tempo-l-12

Βασίλης Σοφός

76
0

Η Väderstad λανσάρει τον Ιούνιο του 2021 τη μεγαλύτερη σπαρτική ακριβείας υψηλής ταχύτητας στην ιστορία της, την Tempo L 32. Όπως αναφέρει η εταιρεία, παρά το μέγεθός του, το μηχάνημα Tempo L 32 μπορεί να διατηρήσει αυξημένη απόδοση χωρίς αυτή να διακυβεύεται λόγω μεγέθους.

Η νέα σπαρτική είναι εξοπλισμένη με μονάδες 32 σειρών με απόσταση 375 χιλιοστά, χοάνη σπόρων 3000 λίτρων και με ενσωματωμένο στον βασικό εξοπλισμό το σύστημα Central Seed Fill. Για τη διαχείριση ενός στενότερου διαστήματος γραμμής, κάθε μονάδα δεύτερης σειράς αντισταθμίζεται ενώ η γωνία καθαρισμού σειράς και το μέγεθος του τροχού μέτρησης έχουν μειωθεί.


Väderstad Tempo L 32.

Η κατασκευάστρια σημειώνει ότι ο χειριστής μπορεί να ανυψώσει υδραυλικά τις μισές από τις σειρές και να τις κλειδώσει σε ανώτερη θέση, μειώνοντας τον αριθμό των σειρών από 32 (απόσταση σειράς 375 χιλιοστά) σε 16 (απόσταση σειράς 750 χιλιοστά), με αποτέλεσμα να αυξάνεται η ευελιξία του Tempo L 32.

Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι είναι δυνατό να σπείτει κανείς ελαιοκράμβη και στη συνέχεια αραβόσιτο σε 16 σειρές με απόσταση 750 χιλιοστά γρήγορα. Για την αγορά του Καναδά μάλιστα, υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής στην Tempo L 32 ενός κάδου Seed Hawk 660. Αυτό μπορεί να χωρέσει έως και 23.000 λίτρα λιπάσματος.

«Ο συνδυασμός Tempo L 32 και Seed Hawk 660 θα προσφέρει τεράστια χωρητικότητα και ακρίβεια φύτευσης στα τεράστια χωράφια των Καναδών», λέει η Väderstad.Το λίπασμα μπορεί να εφαρμοστεί με δύο διαφορετικούς τρόπους, είτε 7 εκατοστά δίπλα στην αυλακιά του σπόρου, είτε μαζί με το σπόρο στην αυλακιά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία