BACK TO
TOP
Τεχνολογία

RTV 520: Το νέο αγροτικό UTV από την Kubota

Η Kubota λανσάρει το διάδοχο του RTV500, αναβαθμίζοντας το νέο RTV520 σε τομείς όπως η ποιότητα οδήγησης και η ισχύς.

kubota_rtv520_3

Βασίλης Σοφός

302
0

Ανανεωμένη ανάρτηση, περισσότερους ίππους και νέα σχεδίαση φέρουν τα νέα πολυχρηστικά οχήματα RTV520 της Kubota, τα οποία υιοθετούν τώρα έναν ακόμη πιο αγροτικό χαρακτήρα. Το νέο μοντέλο RTV520 έχει λίγη παραπάνω ισχύ από τους 15,8 ίππους του προκατόχου, αγγίζοντας τώρα τους 17,4 ίππους ενώ ο νέος, υδρόψυκτος δικύλινδρος κινητήρας είναι το ίδιο αθόρυβος (83dBA) με το προηγούμενο μοντέλο, σύμφωνα με την κατασκευάστρια.



Το επανασχεδιασμένο καπό διαθέτει μια νέα μπροστινή μάσκα και βελτιωμένη σχεδίαση προβολέων ενώ οι μικρές πινελιές, όπως τα ανανεωμένα γραφικά βελτιώνουν την εμφάνιση του RTV520. Σημαντικά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την ποιότητα κύλισης και την άνεση είναι η απόδοση της νέας ανάρτησης αλλά και το σύστημα συνδέσμων 5 σημείων πίσω που επιτρέπουν την αύξηση της διαδομής κατά 30% πίσω και κατά 20% εμπρός.



Σύμφωνα με την εταιρεία, το RTV 520 έρχεται με υδροστατική μετάδοση που παρέχει πολύ καλή απόδοση σε οποιοδήποτε έδαφος με ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση. Επιπρόσθετα, η οδήγηση με χαμηλές ταχύτητες είναι εύκολη χάρη στον ομαλό έλεγχο της πεταλούδας, την καλή πρόσφυση και την αυξημένη ευελιξία.

«Με την αυξημένη ιπποδύναμη, η ικανότητα ρυμούλκησης του RTV520 έχει επίσης αυξηθεί στα 530 κιλά, με τον βασικό κοτσαδόρο να επιτρέπει μεγαλύτερη ευελιξία και δυνατότητα προσάρτησης εργαλείων ή έλξης πίσω από τον εξοπλισμό», λέει η Kubota.

Για όσους μάλιστα θέλουν να επεκτείνουν τις δυνατότητες του μοντέλου, διατίθεται μια σειρά από αξεσουάρ ειδικά για το RTV520, συμπεριλαμβανομένων αξεσουάρ καμπίνας όπως πλαστικό κουβούκλιο και παρμπρίζ, νέο μαύρο μπροστινό προστατευτικό, πακέτο ενισχυμένων τροχών από μαύρο κράμα και ένα νέο ντουλαπάκι που τοποθετείται κάτω από το τιμόνι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία