BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Την περιστρεφόμενη σβάρνα για ζιζάνια Spike Rotoweeder ανέπτυξε η Ecoweeding

Η ολλανδική εταιρεία καινοτομεί στον τρόπο αφαίρεσης ζιζανίων παρουσιάζοντας το Spike Rotoweeder, ένα παρελκόμενο που καταπολεμεί το δύσκολο εχθρό με ταχύτητα 25 χλμ./ώρα.

33a7b0b6f311e8ff__2_

Βασίλης Σοφός

31
0

Η Ecoweeding είναι μια ολλανδική εταιρεία που κατασκευάζει μηχανήματα μηχανικής καταπολέμησης των ζιζανίων. Το Spike Rotoweeder αναπτύχθηκε ειδικά για την αφαίρεση μικρότερων ζιζανίων από την καλλιέργεια.

Σύμφωνα με τον κατασκευαστή, το μηχάνημα είναι επίσης κατάλληλο για θραύση του σκληρού φλοιού του εδάφους, το οποίο δημιουργήθηκε, για παράδειγμα, από έντονη βροχή.

Η ρηχή καλλιέργεια αερίζει το έδαφος έτσι ώστε το οξυγόνο να είναι ξανά διαθέσιμο στο φυτό και να προωθείται η ανάπτυξη. Λόγω της υψηλής ταχύτητας λειτουργίας από 10 έως 25 χλμ./ώρα, και σύμφωνα με την Ecoweeding, το Spike Rotoweeder μπορεί να πετύχει υψηλή κάλυψη περιοχής σε πολύ λίγο χρόνο.

Το μηχάνημα διατίθεται σε εκδόσεις 8,10 και 6,10 μέτρων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μεγάλη ποικιλία καλλιεργειών, με μεμονωμένα εργαλεία εργασίας να είναι πολύ εύχρηστα στην μετακίνηση, την προσαρμογή ή και την αφαίρεση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία