BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με δύο νέα χορτοκοπτικά στην έκθεση Agromek του 2022 η Spearhead Machinery

Τα νέα Multicut 480 και Multicut 650 είναι τα πρώτα μοντέλα που ενσωματώνουν σύστημα flat top skin – ευπρόσδεκτα νέα για τους πιστούς της Spearhead, ενώ τα οφέλη του επίπεδο ντεκ είναι η απομάκρυνση των υπολειμμάτων, μεταξύ άλλων μακροπρόθεσμων πλεονεκτημάτων.

FiE34LUXwAEQU9v

Βασίλης Σοφός

559
1

Η Spearhead Machinery εξελλίσει τα καινοτόμα χορτοκοπτικά της και λανσάρει δύο νέα μοντέλα Multicut στη γεωργική έκθεση Agromek 2022 στη Δανία. Τα νέα Multicut 480 και Multicut 650 είναι τα πρώτα μοντέλα που ενσωματώνουν ένα επίπεδο ντεκ. Ενώ όλα τα μοντέλα Multicut εξασφαλίζουν υψηλές επιδόσεις με την επίπεδη κάτω πλευρά, οι πελάτες έχουν ζητήσει ένα επίπεδο ντεκ και αε αυτό ανταποκρίθηκε η εταιρεία. Το νέο Multicut 480 (αντικαθιστά το 460) και το Multicut 650 (αντικαθιστά το 620) προσφέρει ακριβώς αυτό.

Τα οφέλη της επίπεδης κορυφής είναι διπλά. Με ένα εντελώς επίπεδο ντεκ, τα υπολείμματα φεύγουν συνεχώς από το χορτοκοπτικό, αφήνοντας λίγα πράγματα για να φροντιστούν μετέπειτα. Επιπλέον, χωρίς συσσώρευση, οι ανεπιθύμητοι σπόροι δεν μεταφέρονται σε άλλες καλλιέργειες.

Τόσο το μοντέλο 480 όσο και το 650 διαθέτουν έκδοση Ecoline και Proline. Το Ecoline ταιριάζει σε λιγότερο έντονη χρήση, όπως επικάλυψη γρασιδιού. Φινιρισμένα σε πράσινο χρώμα, αυτά τα Multicut έχουν τυπικούς τροχούς, σταθερούς άξονες και τρεις λεπίδες ανά ρότορα.



Σχεδιασμένα για πιο σκληρά περιβάλλοντα ή για πιο έντονη χρήση, τα σκούρα γκρι Proline Multicut προσφέρουν υψηλότερες προδιαγραφές. Σε αυτές περιλαμβάνονται οι φαρδείς τροχοί, οι άξονες και η ανάρτηση Hydragas, με όλα αυτά να εξασφαλίζουν πιο σταθερή απόδοση σε ανώμαλο έδαφος. Το Proline περιλαμβάνει επίσης το βραβευμένο σύστημα Starcut Knife με έξι λεπίδες της Spearhead. Αυτό επιτυγχάνει ταχύτερη κοπή. Δημοφιλές για τη διαχείριση καλαμιών, το Proline Multicut αφορά επίσης τις καλλιέργειες κάλυψης για βιώσιμα προγράμματα πράσινης λίπανσης.

Τα νέα 480 και 650 φιλοξενούν το στιβαρό κιβώτιο ταχυτήτων EZ165 (165 ίπποι). Παρέχοντας 30% περισσότερη ισχύ από τα ανταγωνιστικά κιβώτια ταχυτήτων, αυτά τα βασικά εξαρτήματα λειτουργούν πλέον πιο άνετα και ενισχύονται από μεγάλους άξονες και γρανάζια.

Παράλληλα, η προστασία στεγανοποίησης ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο εισόδου θραυσμάτων, ενώ η κορυφαία στον κλάδο εγγύηση 7 ετών παρέχεται ως στάνταρ σε ορισμένες χώρες. Ο Antony Prince, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ στην Spearhead σχολίασε: «Η κυκλοφορία αυτών των νέων μοντέλων Multicut –με επίπεδη επιφάνεια και την καλύτερη δυνατή εγγύηση κιβωτίου ταχυτήτων – αποδεικνύει τη δέσμευσή μας να ηγούμαστε ακατάπαυστα στην αγορά για ποιοτικά περιστροφικά χορτοκοπτικά με ευέλικτη απόδοση».

www.farmmachinery.co.uk

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

26-12-2022 12:15vasilis

Ρε παιδί μου

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία