BACK TO
TOP
Τεχνολογία

H Caffini παρουσίασε τα νέα της προϊόντα στην έκθεση Enovitis 2023

Τα Arti Proxi, Smart Synthesis Hybrid και Grass Killer είναι όσα μάς έδειξε η Caffini με τις λύσεις της για αμπελώνες και οπωρώνες.

IMG_1542-scaled

175
0

Η Caffini έφτασε στην έκθεση Enovitis 2023 με τα νέα της προϊόντα, το χαρτοφυλάκιο των οποίων περιλαμβάνει τον εξοπλισμό επεξεργασίας σειρών Rafal, τα ψεκαστικά Smart Synthesis Hybrid και τη μονάδα ζιζανιοκτονίας Grasskiller.

Rafal Combo ARTI 4-6

Η σειρά εξοπλισμού Rafal πολλαπλών σειρών της Caffini διατίθεται τόσο σε συρόμενη έκδοση όσο και στην πιο πρόσφατη αρθρωτή έκδοση, με το Rafal Arti Proxi, τον καινοτόμο ψεκαστήρα, που είναι εύκολος στους ελιγμούς και ιδανικός για την ταυτόχρονη επεξεργασία 2 έως 3 σειρών. Πρόκειται για ένα νέο μοντέλο αρθρωτού ψεκαστικού πολλαπλών σειρών για επεμβάσεις χαμηλού όγκου.



Η κυψέλη με τους βραχίονες τουρμπίνας και διαχύτη μεταφέρεται στο τρίτο σημείο του τρακτέρ, ενώ η δεξαμενή ρυμουλκείται στο πίσω μέρος. Αυτό επιτρέπει μεγάλη ευελιξία του μηχανήματος, ακόμη και σε αμπελώνες όπου το κεφαλάρι είναι στενό ή σε πλαγιές όπου η κατανομή του βάρους είναι ζωτικής σημασίας.

Smart Synthesis Hybrid

Στην έκθεση Enovitis παρουσιάστηκε και το Smart Synthesis Hybridτο ψεκαστικό με ηλεκτρική κίνηση που μπορεί να ανιχνεύει την πυκνότητα των φύλλων και να επεξεργάζεται αποτελεσματικά μόνο την πληγείσα περιοχή, περιορίζοντας έτσι όσο το δυνατόν περισσότερο το φαινόμενο του «drift».



Εξαιρετικά σημαντικό για τη διασφάλιση φιλικών προς το περιβάλλον και οικονομικά αποδοτικών επεμβάσεων με την εξοικονόμηση χημικού προϊόντος είναι το μηχάνημα ανάκτησης DS Evo. Η κανονική μηχανική κίνηση έχει αντικατασταθεί από μια πολύ πιο αποδοτική και βιώσιμη ηλεκτρική κίνηση.

Η δυνατότητα ακριβούς ανίχνευσης της πυκνότητας των φύλλων της καλλιέργειας κατά τη διάρκεια της επεξεργασίας επιτρέπει στο μηχάνημα να ρυθμίζει αυτόματα τη ροή του αέρα, βελτιστοποιώντας την εναπόθεση του φυτοπροστατευτικού προϊόντος. Οι ειδικά σχεδιασμένες νέες ECU που είναι τοποθετημένες στο ψεκαστικό μηχάνημα μειώνουν σημαντικά τη χειροκίνητη παρέμβαση του χειριστή. Στην πραγματικότητα, το μηχάνημα είναι σε θέση να λειτουργεί αυτόματα, εξασφαλίζοντας ασφαλή και αποτελεσματική επεξεργασία των φυτών ανά πάσα στιγμή.

Grasskiller

Το Grasskiller είναι ίσως το μοναδικό μηχάνημα καταπολέμησης ζιζανίων που λειτουργεί με κρύο νερό σε πολύ υψηλή πίεση. Εγγυάται τον καθαρισμό κάτω από το χορτάρι, καταστρέφοντας τις ρίζες και σεβόμενος το φυτό. Το καινοτόμο σύστημα που κρύβεται πίσω από αυτό, κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από την Caffini, επιτρέπει την εξάλειψη των ζιζανίων χάρη σε μια αντλία με έμβολο.



Η τελευταία λειτουργεί με πίεση 1.000 bar, για να εγγυηθεί τη βέλτιστη εξάλειψη των ζιζανίων, χρησιμοποιώντας μόνο έναν ισχυρό πίδακα νερού. Το «υδροκίνητο» σύστημα είναι ιδανικό όχι μόνο για τη βιολογική γεωργία, αλλά και για τη συμβατική γεωργία που χρησιμοποιεί ζιζανιοκτόνα στη διαδικασία εξάλειψης των ζιζανίων. Το σύστημα λειτουργίας έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σε όλη την Ευρώπη και περιλαμβάνει μια διπλή έκδοση: MONO (μία κεφαλή) και TWIN (δύο κεφαλές).

Omnitrattore

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία