BACK TO
TOP
Τεχνολογία

DLG: Ο κόμβος «Smart Farming» έτοιμος να υποδεχθεί το κοινό στη μεγάλη έκθεση Agritechnica

Οι τελευταίες ψηφιακές τεχνολογίες αποκλειστικά στο Ανόβερο από τις 12 έως τις 18 Νοεμβρίου, εκεί όπου οι εταιρείες θα συναντηθούν για να ενημερώσουν τους επισκέπτες και να τους παρουσιάσουν τις λύσεις τους.

drone_at_the_john_deere_stand_at_agritechnica_d72_

765
0

Κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον προετοιμάζει ο οργανισμός DLG στην Agritechnica 2023, εκεί όπου η «Έξυπνη Γεωργία», στο Hall 9, θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για όποιον θέλει να ενημερωθεί για τις τελευταίες τεχνολογίες και εξελίξεις στον αγροτικό κλάδο.

Με επίκεντρο την αυτοματοποίηση και τη συνδεσιμότητα στη γεωργική παραγωγή, επιλεγμένοι εκθέτες θα παρουσιάσουν τις έξυπνες γεωργικές λύσεις τους για αποδοτικότητα και βιωσιμότητα. Ο όρος Smart Farming, σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, καλύπτει τις τεχνολογίες που αυτοματοποιούν τις εργασίες στο αγρόκτημα και έτσι ελαφρύνουν το φορτίο των αγροτών.



Πολλές γεωργικές εκμεταλλεύσεις έχουν ήδη αναγνωρίσει τα οφέλη της έξυπνης γεωργίας και χρησιμοποιούν ψηφιακές τεχνολογίες, όπως μηχανήματα και αισθητήρες, καθώς και συστήματα διαχείρισης γεωργικών εκμεταλλεύσεων. Οι λύσεις διευκολύνουν την αποτελεσματική χρήση των λειτουργικών πόρων, μειώνουν τον αριθμό των βημάτων εργασίας, βοηθούν στη διαχείριση της εκμετάλλευσης, βελτιστοποιούν την παραγωγή καλλιεργειών για τις τοπικές συνθήκες και, τέλος, βοηθούν τον διαχειριστή της εκμετάλλευσης να λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις.

Στις ζωντανές επιδείξεις ανταλλαγής δεδομένων μεταξύ μηχανημάτων και τεχνολογιών έξυπνης γεωργίας θα παρουσιαστούν ορισμένες από τις πραγματικές εφαρμογές.

Οι επιδείξεις θα καλύψουν τους εξής τομείς: -αυτόματη τεκμηρίωση των εργασιών στο χωράφι ή μεταφορά χαρτών λίπανσης και φύτευσης σε ένα έξυπνο μηχάνημα.

-Τρόπος εφαρμογής έξυπνη γεωργίας στο αγρόκτημα, συμπεριλαμβανομένων, βήμα προς βήμα, ζωντανών επιδείξεων της εγκατάστασης συστημάτων διαχείρισης του αγροκτήματος σε γεωργικά μηχανήματα.

Επιπλέον, ανιχνευτές έξυπνης γεωργίας θα προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να προσδιορίσουν την τρέχουσα κατάσταση της ψηφιοποίησης στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις τους και να καθορίσουν τα επόμενα βήματα προς την περαιτέρω ψηφιακή υποστήριξη.

Οι εκθέτες συμμετέχουν στο DLG Spotlight «Smart Farming»:

-Εξειδικευμένοι συνεργάτες: DKE και Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών Höxter

-Τεχνολογία: μηχανήματα των Rauch, Deutz-Fahr και Kubota

Συμμετέχοντες: Skymaps, Ifen, VisibleFarm, CCI, Agrarmonitor, Geo-concept, Bosch, MyEasyFarm, Λογισμικό Hagedorn

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία