BACK TO
TOP
Θεσμικά

Λύσεις στις ενστάσεις για δασικούς χάρτες υπόσχεται ο Σταθάκης

Στο μείζον ζήτημα των καθυστερήσεων που εμφανίζονται στις πληρωμές αγροτικών επιδοτήσεων σε χιλιάδες αγρότες και στη Θεσσαλία, λόγω προβλημάτων στους δασικούς χάρτες, αναφέρθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 7/12 από τη Λάρισα όπου βρίσκεται, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Γιώργος Σταθάκης.

stathakis-larissa

9
0

Απαντώντας σε σχετική δημοσιογραφική ερώτηση, εξήγησε πως «επειδή έχουμε κλείσει μεγάλες περιφέρειες, νομίζω ότι αυτά τα θέματα έχουν αντιμετωπιστεί. Έχουμε ένα οργανωμένο σύστημα ενστάσεων και είμαστε σε πλήρη συνεργασία με τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Τα θέματα και των επιδοτήσεων και της αναγνώρισης της αγροτικής χρήσης νομίζω έχουν επιλυθεί με τον τρόπο που προβλέπει ο νόμος και εφαρμόζεται. Αυτοί οι οποίοι έχουν κάνει τις ενστάσεις και έχουν μπει στη διαδικασία δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα».

 Για το θέμα της ολοκλήρωσης των δασικών χαρτών της χώρας, ο κ. Σταθάκης μίλησε για μεγάλες τομές τονίζοντας μεταξύ άλλων πως «μέσα σε ενάμιση χρόνο από το 1%, έχουμε επικυρώσει το 49% στους δασικούς χάρτες της χώρας, ενώ φιλοδοξούμε μέχρι τέλος του 2019 να οριοθετηθεί το σύνολο των δασών».

 

Πηγή: onlarissa.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές