BACK TO
TOP
Θεσμικά

Πιθανή ανάθεση αναλογιστικής μελέτης ΕΛΓΑ σε ΚΕΠΕ

Επιτακτική γίνεται η ανάγκη, μετά και τις πρόσφατες καταστροφές στον αγροτικό τομέα από την θεομηνία του «Ιανού», αναμόρφωσης του κανονιστικού πλαισίου του ΕΛΓΑ, στα νέα δεδομένα που επιβάλλει και η κλιματική αλλαγή.

kepelga

10
1

Μνημόνιο Συνεργασίας με σκοπό την ανάληψη πρωτοβουλιών και συνεργειών σε επίπεδο έρευνας, μελέτης και καινοτόμων προγραμμάτων, υπέγραψαν ΕΛΓΑ Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ευρευνών (ΚΕΠΕ), αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο εκπόνησης της αναλογιστικής μελέτης του ΕΛΓΑ.

Όπως αναφέρει σχετική ενημέρωση του ΕΛΓΑ, ο Πρόεδρος του Οργανισμού Ανδρέας Λυκουρέντζος και ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Επιστημονικός Διευθυντής του ΚΕΠΕ, Παναγιώτης Λιαργκόβας  υπέγραψαν την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου μνημόνιο συνεργασίας.

Στη συνέχεια και στο πλαίσιο της θεσμοθετημένης συνεργασίας τους σε επίπεδο έρευνας και μελέτης , με την παρουσία του κ. Αντιπροέδρου Μιχαήλ Ρηγίνου, συζήτησαν τη δυνατότητα εκπόνησης  Μελέτης με αντικείμενο την εξέλιξη του Γεωργοασφαλιστικού Τομέα και ειδικότερα την προοπτική του ΕΛΓΑ υπό το βάρος των ζημιών στις καλλιέργειες φυτικού και ζωικού κεφαλαίου, οι οποίες προκαλούνται από τα ακραία καιρικά φαινόμενα ως συνέπεια της κλιματικής αλλαγής.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

09-10-2020 01:16SOPHIE KAGADIS

https://weathermod.org/project-locations/ !!!!!!!!!!!!!!!! ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΜΙΛΑΤΕ ????????????????????????? ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ?????????????????????????????????? ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΥΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΤΕ????????????????? ΕΙΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ???????????????????????????????????

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές