BACK TO
TOP
Θεσμικά

Ο Γαρδικιώτης νέος πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ γρίφος για τη συνέχεια

Αλλαγή σκυτάλης στην ηγεσία του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου έφεραν οι ζυμώσεις που έγιναν στις 30 Μαρτίου στο νεοσύστατο ΔΣ που προέκυψε από τις προ τριμήνου εκλογές, με τον Μενέλαο Γαρδικιώτη της Δημοκρατικής Συμπαράταξης να αναλαμβάνει την προεδρία της Κεντρικής Διοίκησης και τον Σπύρο Μάμαλη της ΔΑΚΕ να αποχωρεί μετά από τρεις θητείες.

Στιγμιοτυπο_οθονης_2023-03-31_141520

1107
0

Με τον Μενέλαο Γαρδικιώτη πρόεδρο θα επιχειρήσει να αλλάξει όψη το ΓΕΩΤ.Ε.Ε.

Η αλλαγή της ηγεσίας θα μπορούσε να πει κανείς πως ήταν αναγκαία, καθώς το ΓΕΩΤΕΕ έχει καθηλωθεί σε µια «χαµηλή πτήση» που ούτε το ίδιο εξυπηρετεί, ούτε την πρόοδο της ελληνικής γεωργίας προάγει.

Η όλη διαδικασία για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤ.Ε.Ε. τράβηξε αρκετά, συγκεκριμένα πάνω από τρεις μήνες, με την διάρκεια των διαβουλεύσεων να καταδεικνύει και τη δυσκολία του εγχειρήματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την απώλεια της προεδρίας από τη ΔΑΚΕ, η οργάνωση επέλεξε να μην συμμετέχει στην υπόλοιπη συγκρότηση του Προεδρείου με αποτέλεσμα οι δύο παρατάξεις (Δημοκρατική Συμπαράταξη και ΓΕΚ) να βγάλουν μόνες τους Προεδρείο:

Η σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ΓΕΩΤ.Ε.Ε. όπως αποφασίστηκε στις 30 Μαρτίου έχει ως εξής:

  • Πρόεδρος: Μενέλαος Γαρδικιώτης
  • Α’ Αντιπρόεδρος: Ντιάνα Μιχαλοπούλου
  • Β’ Αντιπρόεδρος: Μπάμπης Σπυρίδης
  • Γενική Γραμματέας: Ηλιάνα Τσόλιου
  • Ταμίας: Νικόλαος Μπόκαρης
  • Οργανωτικός Γραμματέας: Παναγιώτης Παράσχου


Με ανάρτηση του στο Facebook, ο νέος Πρόεδρος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου σχολιάζει πως: «Η τιμή μεγάλη από τους συναδέλφους και η ευθύνη ακόμα μεγαλύτερη. Από σήμερα ξεκινάμε τη δουλειά ώστε όσα έχουμε θέσει ως δεσμεύσεις μας να γίνουν πράξη και να αλλάξει πραγματικά όψη το επιμελητήριο».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές