Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πόλεμος Μπούτα με Μυρτώ Λύκα και Τσιομπανίδη

Ο Βαγγέλης Μπούτας απάντησε στη Λύκα ενώ ακολούθησε δήλωση Τσιομπανίδη.

Πόλεμος Μπούτα με Μυρτώ Λύκα και Τσιομπανίδη

0
0

Με αρκετή δόση ειρωνείας, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων νομού Καρδίτσας σημειώνει «Για όσα σου έχουν φυτέψει στο μυαλό για τους αγώνες, τα αιτήματα και τη δράση μου, είσαι οψιμάδι για να εκφέρεις γνώμη και να κρίνεις».

Του σχολίου Μπούτα ακολούθησε απάντηση από τον πρόεδρο του ΑΚΚΕΛ Βάκη Τσιομπανίδη.

Ολόκληρη η απάντηση του Βαγγέλη Μπούτα

Κυρία Μυρτώ Λύκα, Ο… ρουφιάνος που σε ενημέρωσε δεν είχε την τόλμη να πει ούτε μια κουβέντα στην πρόσφατη σύσκεψη που αναφέρεσαι, προκειμένου να υποστηρίξει τις απόψεις σου. Επομένως είναι λαβωμένος απ’ όσα έχει κάνει εις βάρος των αγροτών όλα αυτά τα χρόνια, στηρίζοντας τις αντιαγροτικές πολιτικές που κι εσύ στηρίζεις. Εσύ Μυρτώ δεν είσαι απ’ όσα διαβάζω στο διαδίκτυο ούτε «ξινή», ούτε «νευρικιά». Είσαι εκπρόσωπος τύπου στο ΑΚΚΕΛ (αλήθεια ο Αποστόλου πού διόρισε τον Πρόεδρο;) που αντι να καλεί τους αγρότες να αγωνιστούν για τα προβλήματά τους, τους παραπέμπει στα δικαστήρια και σε δικαστικές περιπέτειες εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς. Μάλιστα ίσως δεν έχεις επίγνωση και από ποιους δέχεσαι στήριξη (Χρυσή Αυγή). Για όσα σου έχουν φυτέψει στο μυαλό για τους αγώνες, τα αιτήματα και τη δράση μου, είσαι οψιμάδι για να εκφέρεις γνώμη και να κρίνεις. Εκείνοι που έχεις ρουφιάνους στη Θεσσαλία ειδικότερα (τους διαβάζω στο facebook), έχουν εγκληματικές ευθύνες για τα βάσανα που περνάει ο αγρότης και ο κτηνοτρόφος. Πάντως σε ευχαριστώ που αποκάλυψες αυτά που έκρυβαν μέχρι τώρα τα διάφορα «πανελλαδικά μορφώματα». Αυτά ακριβώς είπα για σένα, ότι δηλαδή είπες αλήθειες. Επομένως γιατί σε πείραξε, μήπως σε…μάλωσαν οι ρουφιάνοι; Όσο για το ότι δεν μπορείς να ταΐσεις τα ζώα σου, να είσαι βέβαιη πως όσο θα υποστηρίζεις- μαζί με τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων (ΣΕΒ)- ότι οι αγροκτηνοτροφοι δεν πρέπει να έχουν αφορολόγητο, τα χρήματα θα σου τα παίρνει το «καημένο» το κράτος για να τα δίνει στην ΕΚΤ, την ΕΕ και το ΔΝΤ. Εσύ; Εσύ θα συνεχίσεις να έχεις νηστικά τα ζώα σου. Μάλιστα όσο θα συνεχίζουν να απαλλάσσουν με νόμους από την φορολογία τους βιομήχανους γάλακτος, κρέατος και ζωοτροφών, τα χρήματα δεν θα φτάνουν να ταΐσεις τα πρόβατα και τα γίδια, εκτός αν πεις λύκος να φάει τα πρόβατα και τσάκαλος τα γίδια… και ο καπιταλισμός όλους τους μικρομεσαίους. Όσο θα στηρίζεις την κοινή αγροτική πολιτική και το παριστάνεις την αναλύτρια, νηστικά θα είναι τα καημένα τα ζώα. Τώρα Μυρτώ δεν είσαι φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο να ακούς τους καθηγητάδες. Τώρα είσαι στην παραγωγή και μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα. Λυπήσου μόνο τους τσοπάνηδες που στο τέλος τους μένουν τα κάτουρα και οι βουνιές…

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΤΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ

Τι είχε πει η Μυρτώ Λύκα

Η επιστολή της κτηνοτρόφου από την Ήπειρο

Αγαπητέ Βαγγέλη Μπούτα,

Δεν έτυχε να γνωριστούμε ποτέ από κοντά. Έμαθα όμως ότι αναφέρθηκες σε μια ομιλία σου σε μένα οπότε θα δώσω και εγώ την απάντηση δημόσια μιας και σίγουρα θα στην μεταφέρουν.

Καταρχάς μεγάλη μου τιμή που μίλησες για μένα. Τις απόψεις μου τις έχω κάνει γνώστες παντού, όποτε δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεύτερον το επώνυμο μου είναι Λύκα και όχι Γλύκα μιας και δεν είμαι καθόλου γλυκιά. Οι φίλοι μου λένε ότι είμαι ξινή και νευρικιά. Χαίρομαι που επιτέλους αποφάσισες να βγεις στον δρόμο και να διεκδικήσεις αν και αυτά που ζητάς σε καμία περίπτωση δεν γίνονται δεκτά. Εξάλλου πάντα έτσι έκανες. Παρόλα αυτά σε αυτόν τον αγώνα χρήσιμοι είναι όλοι.

Όσων αφορά τις δηλώσεις μου για 13% ΦΠΑ, ναι μένω σε αυτές. Δεν μπορεί να ζητάς 0% φορολογία σε ένα κράτος που καταρρέει. Στρέφεις τις υπόλοιπες τάξεις εναντίον μας. Δεν νομίζω να σε ενδιαφέρει και πολύ το αντίθετο αυτό θέλεις μάλλον να πετύχεις. Δικαίωμα σου αλλά δεν θα πληρώσουμε οι υπόλοιποι για σένα. Εξαγριώνεις τον κόσμο και ξεσπάει σε μας. Στο τέλος της θητείας μου θα κριθώ από τα μέλη του συλλόγου και εκεί θα δούμε αν είμαι σωστή η όχι. Όλα τα υπόλοιπα είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού ότι απορείς έχεις το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό και εγώ στη διάθεση σου. Μην ξεχνάς ότι και εγώ μπορώ να πετάξω δηλητήριο και πίστεψε με θα κάψει αν το κάνω.

Τέλος θέλω να σου πω ότι κατάγομαι από κτηνοτροφική οικογένεια και είμαι κτηνοτρόφος. Ξέρω πολύ καλά τις δυσκολίες του επαγγέλματος καθώς και τι σημαίνει. Δεν έχω να ταΐσω τα ζώα μου εσύ ξέρεις;

Όλα αυτά φιλικά μιας και δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε.

Η απάντηση του προέδρου του ΑΚΚΕΛ, Βάκη Τσιομπανίδη στο Βαγγέλη Μπούτα

Μου την έπεσε σήμερα ο μπαρμπα Βαγγέλης ο Μπούτας, ο γνωστός ΚΚΕ-ΠΑΣΥ κλπ......Με χαροποιεί το γεγονός πως οι αγροτοπατέρες άρχισαν να ασχολούνται μαζί μας, φαίνεται πως τους τρομάξαμε αρκετά. Επειδή μπαρμπα Βαγγέλη βλέπω πως υστερείς με τις νέες τεχνολογίες άρα έχεις κενά ενημέρωσης σε πληροφορώ πως δεν είμαι διορισμένος του Αποστόλου πουθενά.

Είχαμε μια συνεργασία,διορίστηκα αντιπρόεδρος του ΙΓΕ αποποιήθηκα απο την πρώτη ημέρα κάθε αντιμισθίας και τους έδωσα ένα χρονικό περιθώριο 100 ημερών να πραγματοποιήσουν τις υποσχέσεις τους. Όταν εξαντλήθηκε το χρονικό περιθώριο και αποφασίσαμε πως η πολιτική που ακολουθούν και αυτοί ήταν αντιαγροτική διαλύσαμε την συμμαχία, κόψαμε διαύλους επικοινωνίας και παραιτήθηκα απο την θέση του αντιπροέδρου στο ΙΓΕ (Το τονίζω πως για την θέση αυτή πλήρωσα απο την τσέπη μου και δεν πήρα ποτέ ούτε δεκάρα ακόμη και για τα έξοδα μετακίνησης).

Όσο για τον ΣΥΝΗΓΟΡΟ του ΑΓΡΟΤΗ δεν καταλαβαίνω κατηγορείς μια προσπάθεια ανάκτησης κατασχεμένων επιδοτήσεων, για τις μαζικές αγωγές για τα δικαιώματα που χάσαμε, για τις κλεμμένες εξισωτικές, με 3 αναφορές στην επιτροπή αναφορών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου, με προσφυγές στο ΣΤΕ για την περιφερειοποίηση της χώρας και την άνιση κατανομή των δικαιωμάτων και πολλές άλλες δράσεις την ώρα που εσύ γινόσουν γραφικός ζητώντας αφορολόγητο 40.000 ευρώ στρέφοντας την υπόλοιπο της κοινωνίας κατά του αγροτικού κόσμου, μπαρμπα Βαγγέλη Μπούτα παρά του ότι σαν φυσιογνωμία μου είσαι συμπαθής (μου θυμίζεις και τον άγιο Βασίλη μέρες που έρχονται) οι εποχές του ''όλα τα κιλά όλα τα λεφτά'' τελείωσαν, όπως μας τελειώνει και το πακέτο Χατζηγάκη που τότε έδωσες αγώνες για να πάρουν φωτογραφικά κάποιοι......Βαγγέλη Μπούτα εδώ και χρόνια κάνω έναν αγώνα για να ανοίξουν οι φάκελοι των επιδοτήσεων των αγροτοπατέρων, ξεκινώντας απο τον δικό μου, θέλεις να κάνουμε οι δυό μας την αρχή να βγάλουμε στην δημοσιότητα τους φακέλους μας και να καλέσουμε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο;

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου

27-02-2016 21:34Δίκαιος

Το θέμα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα.Και τι έγινε που μάλωσαν?Πήραμε κάτι απο το μάλωμα?Δυστυχώς πρέπει να σκεφτούμε όλο τον κόσμο και την κατάσταση.Το να βγούμε στους δρόμους και για 1 χρόνο δεν λέει κάτι.Το θέμα είναι να πάρεις το 100% από αυτό που υπάρχει για εσένα.Αν έχουν όλοι αφορολόγητο 30000 στο τέλος ποιος θα πληρώσει φόρους στο κράτος για να έχει λεφτά για ευνόητους λόγους.Και να κατασχέσεις εντελώς τα λεφτά απο αυτούς που έχουν πολλά(,Μαρινακης,Κόκκαλης,Βαρδινογιάννης,κτλ) δεν φτάνουν.Νομίζω ότι αν ψηφιστεί το αφορολόγητο έτσι όπως το είπε ο Τσιπρας και φτάνει τα 12000 είναι καλά.Αν δεν τους αφήσει η τρόικα να πάμε να κλείσουμε ότι Ευρωπαϊκό υπάρχει στην Ελλάδα.Απο πρεσβεία έως σούπερ μάρκετ.Να δουν οπωσδήποτε το κόστος παραγωγής.Είδα στην τηλεόραση διαφημίζει την κάρτα του αγρότη.Θα γλυτώνεις 10%.Πως θα τα γλυτώνεις το 10% δεν κατάλαβα αλλα μακάρι να είναι έτσι.Με τέτοια οικονομική κατάσταση και αυτά που έδωσε πάλι καλα.Εγω θεωρώ οτι ο αγωνας ήταν επιτυχημενος

Απάντηση

23-12-2015 20:48ΝΙΚΟΣ

Eιναι υπέρ των τεκμήριων διαβιώσεις και της φορολόγησης μέσω αυτών ο κύριος Βάκης Τσιομπανίδης και της φορολόγησης από το πρώτο ευρώ, έχει δεν έχει κέρδη από την παραγωγή ο αγρότης γιατί ο Μπότας είναι κατά αυτών. Ο Μπουτας μιλά για 30000 ευρώ αφορολόγητο και όχι 40000 και όχι μονο για τους αγρότες , άραγε ποιος αγωνίζεστε όχι μονο για τους αγρότες αλλά για όλες της επαγγελματικές τάξεις και ποιος με ψέματα θέλει να φέρει σε αντιπαράθεση της άλλες επαγγελματικές τάξεις με τους αγρότες παραχαράσσοντας τα λόγια του Μπουτα ?

Απάντηση
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία