BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Ψυχρή εισβολή με βροχές και πτώση θερμοκρασίας

Νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχές, καταιγίδες και πτώση του υδραργύρου, αναμένεται τις επόμενες ημέρες.

kairos-new_2

2
0

Όπως έκαναν γνωστό οι μετεωρολόγοι ο Νοέμβρης θα αποδείξει για άλλη μια φορά και ειδικά από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, γιατί θεωρείται ως ο πιο βροχερός μήνας. Ωστόσο, τονίζουν, ότι δεν θα υπάρξουν ακραία φαινόμενα, αλλά το σκηνικό θα είναι χειμερινό.

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου αναμένεται ο καιρός να είναι αρχικά αίθριος στα δυτικά και από το απόγευμα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και τις βραδινές ώρες θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στην υπόλοιπη χώρα, λίγες νεφώσεις κατά τόπου αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη, ενώ κατά τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Στα ανατολικά οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις και στο Αιγαίο, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή θα εκδηλωθούν αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Στα δυτικά νεφώσεις με τοπικές βροχές που γρήγορα θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, πιθανόν τοπικά ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς από βόρειες διευθύνσεις που θα στραφούν σε νότιους βαθμιαία. Στα δυτικά ασθενείς από νότιες διευθύνσεις, και τοπικά στο Ιόνιο ισχυροί. Θερμοκρασία σε μικρή άνοδο. Την Δευτέρα και την Τρίτη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές. Στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια, αλλά και βαθμιαία στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα, που πιθανόν να είναι κατά τόπους ισχυρά, θα εξασθενήσουν βαθμιαία από την Τρίτη. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία