BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Το ντίζελ Γερµανών όσο οι άµεσες Ελλάδας

Με σένα και το Νίκο δίπλα µας, η βιοµηχανία δεν έχει να φοβάται τίποτα!

48_214

202
0

Οι Γερµανοί αγρότες προειδοποιούν την καγκελαρία για να τα ακούσουν οι Βρυξέλλες ότι αυτό που βλέπουν µε τις κινητοποιήσεις τους δεν είναι ο κύριος σεισµός. Προσεισµικές δονήσεις και σε άλλες χώρες ανάµεσα και η δική µας, µε τους Έλληνες αγρότες ακόµη να µετριούνται! Πάντως ο υπουργός της πλατείας είναι έτοιµος να συνοµιλήσει µε τους πάντες και στέκεται στις «κινητοποιήσεις µε σεβασµό» , ενώ λέει πως για αυτά που αντιδρούν οι Γερµανοί, η χώρα µας τα έχει ικανοποιήσει εδώ και καιρό… Σηµειωτέον η επιδότηση ντίζελ στους αγρότες της Γερµανίας ανέρχεται σε 900 εκατ. και στη χώρα µας σε 76 χωρίς να υπάρχει πρόβλεψη για το 2024.

  • Το βαρέλι των χαµηλών τιµών στο αιγοπρόβειο γάλα, ωστόσο πιθανώς να έχει
    κοντά τον πάτο του.
  • Εάν πιστέψουµε την αισιόδοξη εκτίµηση που διατύπωσε έµπειρος κτηνοτρόφος µε µονάδα άνω των 1.000 ζώων, ο οποίος ήδη «γράφει» µείον 15 λεπτά στην τιµή µε την οποία πληρωνόταν πριν λίγους µήνες.
  • Όπως προέβλεψε οι πιέσεις των γαλατάδων το πολύ να συνεχιστούν µέχρι το Μάρτιο άντε τον Απρίλιο και µετά θα υποχρεωθούν να αυξήσουν τις τιµές, διότι απλούστατα το γάλα είναι πλέον λίγο. Για να δούµε.
    ∆εν είναι αλάργα το σκοτάδι…
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία