BACK TO
TOP
Branding

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» η σειρά vegan γευμάτων της Μπάρμπα Στάθης

«Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην ομώνυμη διοργάνωση και στην κατηγορία «Vegan γεύματα» αναδείχθηκε η νέα σειρά φυτικών γευμάτων «360° Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης.

ρ0φιγρτι0ηιρτοτςS

23
0

H ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ ξεχώρισε για ακόμη μία χρονιά στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» και βραβεύτηκε για την καινοτομία των προϊόντων της. Η συγκεκριμένη  διάκριση επισφραγίζει την προσήλωση της εταιρείας στην παραγωγή ποιοτικών και καινοτόμων τροφίμων που κερδίζουν την εμπιστοσύνη και την προτίμηση του λιανεμπορίου και των καταναλωτών, εδώ και μισό αιώνα.

Τα «360° Plant Based Meal» είναι μία πρωτότυπη προϊοντική σειρά, με βάση τη φυτική πρωτεΐνη αρακά, που αποτελείται από 7 vegan πλήρη γεύματα. Ειδικότερα, η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ συνδύασε φυτικά κεφτεδάκια από πρωτεΐνη αρακά με πατάτες, γλυκοπατάτες, και ρύζι με λαχανικά, που μαγειρεύονται εύκολα, σε μόνο 10 λεπτά. Μέσα στο πρώτο εξάμηνο του λανσαρίσματος, η προτίμηση των καταναλωτών οδήγησε στην προσθήκη δύο νέων κωδικών, που συνδυάζουν ζυμαρικά με φυτικό κιμά από πρωτεΐνη αρακά, παρουσιάζοντας επιπλέον γευστικές επιλογές για κάθε μέρα.

«Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι και υπερήφανοι που η ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ, για ακόμη μία φορά, διακρίνεται με τα προϊόντα της στον θεσμό «Προϊόν της Χρονιάς» στον οποίο επιβραβεύονται επιτυχημένα και καινοτόμα ελληνικά προϊόντα. Η συγκεκριμένη διάκριση είναι ιδιαίτερα σημαντική για εμάς, καθώς οι Έλληνες καταναλωτές ξεχώρισαν και ανέδειξαν την προϊοντική σειρά «360 Plant Based Meal» Μπάρμπα Στάθης ως «Προϊόν της Χρονιάς 2024» στην κατηγορία Vegan γευμάτων, μία κατηγορία με ποικίλα προϊόντα και έντονο ανταγωνισμό» δήλωσε η Ιωάννα Τζούλη, Marketing Manager της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία