BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Επιβεβαιώνεται η δυναµική της εταιρείας Unitrack

Σκοπός της συµφωνίας της Τράπεζας Πειραιώς είναι η χρηµατοδότηση των αγροτών µε ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισµού.

34_10

Μαρία Γιουρουκέλη

69
0

Τη νέα δυναµική που αναπτύσσει στο χώρο των αγροτικών µηχανηµάτων η εταιρεία «Unitrack ΑΕΕ», έρχεται να επιβεβαιώσει η συµφωνία µε την Τράπεζα Πειραιώς, για ειδικά προϊόντα χρηµατοδότησης αγοράς αγροτικού εξοπλισµού.

Η εταιρεία «Unitrack ΑΕΕ» από το 1998 είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της JCB στην Ελλάδα και Αλβανία, ενώ από τον Απρίλιο του 2019 και µε την εξειδικευµένη στον αγροτικό εξοπλισµό εταιρεία AGRICON ΑΕΕ, έχει ξεκινήσει µια νέα συνεργασία, µε το ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής γεωργικών ελκυστήρων Arbos Goldoni.

Σκοπός του προγράµµατος, είναι η χρηµατοδότηση των αγροτών µε ευνοϊκούς όρους, για την αγορά γεωργικού εξοπλισµού, τόσο στο πλαίσιο του υποµέτρου 4.1 του ΠΑΑ 2014-2020 όσο και εκτός. Η χρηµατοδότηση θα γίνεται µε επενδυτικό δάνειο, για την αγορά µηχανολογικού εξοπλισµού, νέου ή µεταχειρισµένου (γεωργικοί ελκυστήρες και παρελκόµενα) µε ευνοϊκούς όρους, αλλά και σηµαντικά πλεονεκτήµατα για τους πελάτες.

Η νέα αυτή συµφωνία της Τράπεζας Πειραιώς, αφορά σε ολοκληρωµένη χρηµατοδοτική πρόταση και πιστοποιεί τη σταθερή βούλησή της για την υποστήριξη του αγροτικού επιχειρείν και την ενθάρρυνση κάθε υγιούς και παραγωγικής προσπάθειας στον πρωτογενή τοµέα της οικονοµίας.

Η εταιρεία «Unitrack ΑΕΕ», µε έδρα την Αθήνα, υποκατάστηµα στην Θεσσαλονίκη και συνεργάτες σε 6 σηµεία προωθεί όλη την σειρά µηχανηµάτων της JCB, υποστηρίζοντας αποτελεσµατικά τις ανάγκες των πελατών της σε όλη τη χώρα καθώς λειτουργεί µε πιστοποιηµένες διαδικασίες για τη διασφάλιση ποιότητας των προσφερόµενων υπηρεσιών. Το τεχνικό της τµήµα είναι άρτια εκπαιδευµένο για να προσφέρει τεχνικές υπηρεσίες σε συντήρηση και επισκευές στα συνεργεία της και στον χώρο εργασίας του πελάτη.

Να σηµειωθεί πως η JCB κατασκεύασε το πρώτο αγροτικό ελκυστήρα το 1945 για να καλύψει τις αυξηµένες ανάγκες των αγροτών. Ήταν ο πρώτος κατασκευαστής αγροτικών µηχανηµάτων που αναγνώρισε από την αρχή την αναγκαιότητα σχεδιασµού και κατασκευής εξειδικευµένης σειράς αγροτικών µηχανηµάτων µε ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα ταιριάζουν σε αγροτικές και κτηνοτροφικές εφαρµογές.

Aναφορικά µε τη νέα συνεργασία, µε το ιταλικό εργοστάσιο κατασκευής γεωργικών ελκυστήρων ARBOS GOLDONI, να σηµειωθεί πως η ιστορία του κατασκευαστή ξεκινά το 1896 µε την κατασκευή αγροτικών εξαρτηµάτων. Σήµερα η ARBOS κατασκευάζει στα εργοστάσιά της στη Modena Ιταλίας πάνω από 20 µοντέλα γεωργικών ελκυστήρων-τρακτέρ για αµπελουργικές, δενδροκοµικές και ανοικτής καλλιέργειας εφαρµογές, παράλληλα εκτός από τους γεωργικούς ελκυστήρες διαθέτει εξειδικευµένο τµήµα σχεδιασµού και κατασκευής παρελκόµενων εξαρτηµάτων.

Καθηµερινά εξειδικευµένες προτάσεις και λύσεις

Mε όραµα την απόλυτη ικανοποίηση των πελατών τους, τα στελέχη της Unitrack AEE και Αgricon AEE, παρέχουν καθηµερινά λύσεις και εξειδικευµένες προτάσεις για τον εξοπλισµό που είναι κατάλληλος για το έργο τους, ανταλλακτικά, τεχνικές υπηρεσίες και συµβουλευτική υποστήριξη για παλαιότερα και τρέχοντα µοντέλα µηχανηµάτων JCB, Αrbos και Goldoni. Η Unitrack ΑΕΕ λειτουργεί µε πιστοποιηµένες διαδικασίες για τη διασφάλιση ποιότητας των προσφερόµενων υπηρεσιών της, προκειµένου να προσφέρει σε κάθε πελάτη της άρτια εξοπλισµένες τεχνικές εγκαταστάσεις, 24ωρη τηλεφωνική τεχνική υποστήριξη και συνολική τεχνική υποστήριξη για συντήρηση και επισκευή µηχανηµάτων στο σηµείο εκτέλεσης του έργου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία