Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο 7ος Παγκόσμιος Μεσογειακός Διαγωνισμός Ελαιολάδου “TERRAOLIVO 2016”, που έλαβε χώρα στην Ιερουσαλήμ του Ισραήλ τον Ιούνιο 2016 και με βάση τα διεθνή πρότυπα WR EVOO (World Ranking Extra Virgin Olive Oils), είναι ο τρίτος σημαντικότερος διαγωνισμός παγκοσμίως
Το E-LA-WON απέσπασε το χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό TERRAOLIVO 2016. Έτσι, ένα ακόμη βραβείο έρχεται να προσθέσει στη συλλογή της η εταιρεία Olivelawon, στα συνολικά 15 βραβεία και διακρίσεις που έχει αποσπάσει, μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας της, σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνιμούς
Το E-LA-WON παράγεται από ιδιόκτητους ελαιώνες στην Πελοπόννησο από τη διάσημη «Κορωνέικη» ποικιλία. Έχει πολύ χαμηλή οξύτητα και έντονο φρουτώδες άρωμα σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ισορροπημένη πικρή και πικάντικη επίγευση. Επίσης ένα από το πιο σημαντικά του χαρακτηριστικά, είναι ο «ισχυρισμός υγείας» σχετικά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, όπως προκύπτει από πιστοποιητικό ανάλυσης του ΕΚΠΑ.
Το E-LA-WON απέσπασε το χρυσό βραβείο στο διαγωνισμό TERRAOLIVO 2016. Έτσι, ένα ακόμη βραβείο έρχεται να προσθέσει στη συλλογή της η εταιρεία Olivelawon, στα συνολικά 15 βραβεία και διακρίσεις που έχει αποσπάσει, μόλις στο 2ο χρόνο λειτουργίας της, σε διεθνείς και εγχώριους διαγωνιμούς
Το E-LA-WON παράγεται από ιδιόκτητους ελαιώνες στην Πελοπόννησο από τη διάσημη «Κορωνέικη» ποικιλία. Έχει πολύ χαμηλή οξύτητα και έντονο φρουτώδες άρωμα σε συνδυασμό με μια εξαιρετικά ισορροπημένη πικρή και πικάντικη επίγευση. Επίσης ένα από το πιο σημαντικά του χαρακτηριστικά, είναι ο «ισχυρισμός υγείας» σχετικά με την υψηλή περιεκτικότητα σε πολυφαινόλες, όπως προκύπτει από πιστοποιητικό ανάλυσης του ΕΚΠΑ.