Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Νέα τυριά ΔΕΛΤΑ με νέα επικοινωνία

Τη νέα σειρά παραδοσιακών ελληνικών τυριών, που παράγονται στο δικό της τυροκομείο στην Ελασσόνα Θεσσαλίας, δημιούργησε με μεράκι και αφοσίωση και παρουσιάζει η γαλακτοβιομηχανία.

Νέα τυριά ΔΕΛΤΑ με νέα επικοινωνία

0
0

Τα νέα τυριά, που παράγονται από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα, με τη γνώση, την εμπειρία και το μεράκι των ντόπιων τυροκόμων της ΔΕΛΤΑ στην Ελασσόνα, έρχονται να κερδίσουν την προτίμηση των καταναλωτών, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της εταιρείας.

Η ΔΕΛΤΑ με τη νέα αυτή σειρά τυριών απευθύνεται σε όλους τους Έλληνες μέσα από τη χαρά του γλεντιού και υποδέχεται τα νέα τυριά με μια επικοινωνία που αποπνέει ελληνική παράδοση και ατμόσφαιρα λαϊκού πανηγυριού. Στην ίδια κατεύθυνση, η νέα σειρά τυριών κυκλοφορεί με ένα μοναδικό εικαστικό, εμπνευσμένο από τις λαϊκές παραδόσεις μας, που ξεχωρίζει στο σημείο πώλησης, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και την παραδοσιακή γεύση των τυριών ΔΕΛΤΑ.

Αναζητήστε τη νέα σειρά τυριών στον πάγκο τυριών των Σούπερ Μάρκετ και στο ψυγείο συσκευασμένων τυριών: Παραδοσιακή και πολυβραβευμένη για τη γεύση της φέτα, πλούσιο κασέρι, ελαφρύ και γευστικό ανθότυρο, πικάντικη γραβιέρα και κεφαλογραβιέρα, καθώς και παραδοσιακό κεφαλοτύρι! Από το τυροκομείο μας στο τραπέζι σας, γεύση παράδοσης με την ποιότητα και την ασφάλεια της ΔΕΛΤΑ.

Νέα τυριά ΔΕΛΤΑ. Τυρί μας και καμάρι μας!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία