Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Ημερίδα για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων (Πρώην Γεωργικών Μηχανών και Αρδεύσεων), της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Θεσσαλίας διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: «Όραμα Χατζηλάκου για την Αγροτική Ανάπτυξη της...

Ημερίδα για την Αγροτική Ανάπτυξη της Θεσσαλίας

0
0

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018 και ώρα 9:30 έως 14:00, στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Θεσσαλίας (στο Αμφιθέατρο του κτιρίου Διοίκησης Επιχειρήσεων και Μηχανικών Πληροφορικής), στην πόλη της Λάρισας. Την Ημερίδα θα στηρίξουν το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, η Περιφέρεια Θεσσαλίας, το  ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και ο Γεωπονικός Σύλλογος Λάρισας.

Οι σκοποί της Ημερίδας είναι πολλαπλοί με ενδεικτικούς:

• Να αναδειχθεί το θέμα της Εκμηχάνισης της Γεωργίας, στη Θεσσαλία σήμερα.

• Να καταγραφούν τα Εγγειοβελτιωτικά Έργα και οι άξονες της μελλοντικής  κατάστασης αυτών όπως τα οραματίστηκε ο Γ. Χατζηλάκος.

• Να διερευνηθούν οι πολιτικές και οι πρακτικές  Διαχείρισης του Αρδευτικού Νερού στο πλαίσιο εφαρμογής του Διαχειριστικού Σχεδίου και της επίδρασης της κλιματικής αλλαγής με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων της γεωργίας  στη Θεσσαλία.

• Να παρουσιαστεί ένα πλαίσιο εφαρμοσμένων τεχνολογικών-επιστημονικών μέτρων και συστημάτων, όπως αυτό της Γεωργίας Ακριβείας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ημερίδα, δείτε ΕΔΩ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire