BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Εγκαίνια για τη Χίγκας ΑΒΕΕ στην Ορεστιάδα

H εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ ιδρύει ένα ακόμη υποκατάστημα με στόχο την εξυπηρέτηση των αναγκών των γεωργών και κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής του Έβρου.

ahigkasexw1NEW

85
0

Μέχρι και τον Έβρο θα εξυπηρετεί η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ τους πελάτες της, με την ίδρυση του νέου υποκαταστήματος της εταιρείας που κάνει εγκαίνια το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 16:00 στην οδό Ιπποκράτους 69 στην Ορεστιάδα. Το υποκατάστημα θα προσφέρει όλη τη γκάμα γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων, τα οποία θα «γεμίζουν» την έκθεση.

Γνήσια ανταλλακτικά και λιπαντικά Claas, Gaspardo, Faresin, Maschio και λοιπών κατασκευαστών που αντιπροσωπεύει η εταιρεία καθώς και αγροτικά εφόδια θα είναι διαθέσιμα, με τις υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης των ειδικών της εταιρείας να συνοδεύουν την εξυπηρέτηση των αναγκών των γεωργών και κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής του Έβρου.

Λίγα λόγια για την εταιρεία

Η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ με έδρα τη Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στην αγορά των γεωργικών και κτηνοτροφικών μηχανημάτων καθώς και στη παροχή υπηρεσιών προς τους αγρότες και κτηνοτρόφους τις 6 τελευταίες δεκαετίες. Από το Νοέμβριο του 2012 η εταιρεία αποτελεί τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο του ομίλου Claas στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνεχίζοντας την προσπάθεια της για ανάπτυξη και εδραίωση στον χώρο της γεωργίας.

Πρόσφατα, με την ίδια πάντα φιλοσοφία, εισήλθε δυναμικά στον χώρο των ελαιουργικών μηχανημάτων, διατηρώντας η ίδια μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής – επεξεργασίας και τυποποίησης βρώσιμων ελαιών, εφαρμόζοντας σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης της παραγωγής ελαιόκαρπου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία