Στα πλαίσια της εκπαίδευσης, οι επαγγελματίες μελισσοκόμοι θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν πάνω σε θέματα σχετικά με
-Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείο
-Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλη
-Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνώ
-Τυποποίηση – εμπορία – προώθηση – σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντω
-Βιολογική μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις
-Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ
-Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση προϊόντα κυψέλης (καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα κ.α.)
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι να επικοινωνήσουν με τον κύριο Λαγωγιάννη Ιωάννη στο τηλέφωνο του Τμήματος Φυτοπροστασίας Πάτρας-ΙΚΒΦ, 2610421264. Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας.
-Αρχές οργάνωσης και λειτουργίας ενός μελισσοκομείο
-Βασιλοτροφία, παραγωγή βασιλικού πολτού και προϊόντων κυψέλη
-Μέθοδοι εντατικής εκμετάλλευσης μελισσοσμηνώ
-Τυποποίηση – εμπορία – προώθηση – σήμανση των μελισσοκομικών προϊόντω
-Βιολογική μελισσοκομία (όροι και προϋποθέσεις
-Πιστοποίηση μελισσοκομικών προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ
-Παραγωγή σύνθετων προϊόντων με βάση προϊόντα κυψέλης (καλλυντικά, προϊόντα διατροφής, φάρμακα κ.α.)
Για δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι επαγγελματίες μελισσοκόμοι να επικοινωνήσουν με τον κύριο Λαγωγιάννη Ιωάννη στο τηλέφωνο του Τμήματος Φυτοπροστασίας Πάτρας-ΙΚΒΦ, 2610421264. Η επιλογή συμμετοχής θα γίνει κατά σειρά προτεραιότητας.