Με οδηγό τη χημικό-οινολόγο-δημοσιογράφο οίνου Μαρία Νέτσικα, θα δοκιμαστούν, τυφλά όπως πάντα, εξαιρετικά πετυχημένες και δημοφιλείς ετικέτες! Μαζί θα είναι και οι νεαροί οινολόγοι και οινοποιοί Άκης Παπαδόπουλος από το Κτήμα Τέχνη Οίνου και Αλέξανδρος Τσάλκος από την Οινογέννεσις.
Χαρμάνιασμα του Sauvignon BlancΤο Sauvignon Blanc (SB) είναι ένα έξοχο λευκό σταφύλι με εκπληκτικό ποικιλιακό χαρακτήρα. Διαπεραστικό άρωμα, αφυπνιστική οξύτητα και μεστή γεύση συνθέτουν το προφίλ των κρασιών του.
Το χαρμάνιασμά του με το Sémillon και το Chardonnay μειώνουν τον έντονα «πράσινο» χαρακτήρα που εμφανίζει όταν καλλιεργείται σε σχετικά ψυχρές περιοχές, προσθέτοντας όγκο και λιπαρότητα στο σύνολο. Και βεβαίως, ο συνδυασμός του με το Ασύρτικο μας έχει δώσει εξαιρετικά πετυχημένες και δημοφιλείς ετικέτες
Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2016 – 2017 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).
Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.
Χαρμάνιασμα του Sauvignon BlancΤο Sauvignon Blanc (SB) είναι ένα έξοχο λευκό σταφύλι με εκπληκτικό ποικιλιακό χαρακτήρα. Διαπεραστικό άρωμα, αφυπνιστική οξύτητα και μεστή γεύση συνθέτουν το προφίλ των κρασιών του.
Το χαρμάνιασμά του με το Sémillon και το Chardonnay μειώνουν τον έντονα «πράσινο» χαρακτήρα που εμφανίζει όταν καλλιεργείται σε σχετικά ψυχρές περιοχές, προσθέτοντας όγκο και λιπαρότητα στο σύνολο. Και βεβαίως, ο συνδυασμός του με το Ασύρτικο μας έχει δώσει εξαιρετικά πετυχημένες και δημοφιλείς ετικέτες
Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 για τη σεζόν 2016 – 2017 θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη).
Για να γίνετε μέλος του Wine Club THESSALONIKI ’96, επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.