Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Ελαιώνες και Αμπελώνες

Οινικό διήμερo «Ανοιχτές Πόρτες» στο Πόρτο Καρράς

Το Κτήμα Πόρτο Καρράς ανακοίνωσε το Πρόγραμμα των Ανοιχτών Πορτών, που θα λάβει χώρα στις 26 και 27 Μαΐου 2018....

Οινικό διήμερo «Ανοιχτές Πόρτες» στο Πόρτο Καρράς

0
0

Πρόκειται για ένα Οινικό διήμερο (ή και τριήμερο εφόσον στις 28 Μαΐου είναι του Αγ. Πνεύματος) γεμάτο από Γευσιγνωσίες, Wine Tours, Wine Safari με Τζιπ 4*4, Live Cooking, Wine Cocktails Lesson, Chocolate Masterclass, Κυνήγι Θησαυρού και πολλά άλλα!!

Προσφέρονται Ειδικά Πακέτα Διαμονής στο Porto Carras Grand Resort

Περιορισμένος Αριθμός Συμμετεχόντων στις Γευσιγνωσίες και στα Wine Tours, Εξασφαλίστε μια θέση σήμερα.

Παραθέτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης του οινοποιείου:

ΣΑΒΒΑΤΟ 26/5

10.30: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

11.00: Κυνήγι Θησαυρού για Ενήλικες ‘’Στα βήματα του Emile Peynaud‘’. Το με- γάλο έπαθλο δεν μπορεί να είναι άλλο από το Chateau Porto Carras Magnum 2007

12.00: Κάθετη Γευστική Δοκιμή του Magnus Baccata. Ανακαλύψτε το Terroir των ‘’Πλαγιών του όρους Μελίτωνα’’, μέσα από ένα ιδιαίτερο blend, με νεοκοσμήτικη αύρα. Tη Γευσιγνωσία καθοδηγεί η Οινολόγος του Κτήματος, Ευφροσύνη Δρόσου.

13.30: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

15.00: Live Cooking με την καταξιωμένη Chef του Porto Carras Grand Resort, κ. Στέλλα Σπανού. Φοράμε γάντια, ποδιές και μαγειρεύουμε παρέα με τη Σεφ - Συγγραφέα, Στέλλα Σπανού! Θα μας μυήσει στα γευστικά μονοπάτια της Χαλκιδικής δημιουργώντας ιδιαίτερες γεύσεις με βιολογικά υλικά αποκλειστικά από το Κτήμα Πόρτο Καρράς!

15.30: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

16.00: Κάθετη Γευστική Δοκιμή του Magnus Baccata. Ανακαλύψτε το Terroir των ‘’Πλαγιών του όρους Μελίτωνα’’, μέσα από ένα ιδιαίτερο blend, με νεοκοσμήτικη αύρα. Tη Γευσιγνωσία καθοδηγεί η Οινολόγος του Κτήματος, Ευφροσύνη Δρόσου.

17.30: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

20.00: Δημιουργήστε ευφάνταστα Wine Cocktails μαζί με τον διακεκριμένο Mixologist, Δημήτρη Γαλάνη. Ανακαλύψτε νέες καλοκαιρινές γεύσεις με κρασιά και αποστάγματα του Κτήματος Πόρτο Καρράς.

21.00: Live στο Varelaki Wine Bar με τους InJoy the Band! Ελάτε να γιορτάσουμε την πρώτη μέρα των Ανοιχτών Πορτών, απολαμβάνοντας γευστικά Wine Cocktails μαζί με την υπέροχη μουσική των InJoy!

Παράλληλες Δράσεις:

• Για τους μικρούς φίλους του Κτήματος παρέχεται Παιδική Δημιουργική Απασχόληση, με παιχνίδια και κατασκευές σχετικές με την άμπελο και το κρασί από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι!

• Προβολή Παιδικής Ταινίας.

Διαμονή στο Porto Carras:

Για τη διαμονή σας, παρέχονται ειδικές τιμές διανυκτέρευσης στο Porto Carras Grand Resort - Meliton 5*. Επικοινωνήστε με το Τμήμα Κρατήσεων, αναφέροντας ότι είστε Επισκέπτες των Ανοιχτών Πορτών!

Τηλ. +30 23750-77000

ΚΥΡΙΑΚΗ 27/5

10.00: Wine Escape Tour. Adventure στον Αμπελώνα με Τζιπ 4*4.

11.30: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

12.00: Wine Escape Tour. Adventure στον Αμπελώνα με Τζιπ 4*4.

13.00: Chocolate Masterclass,  από τον καταξιωμένο Chocolatier - κ. Στέφανο Διαμαντόπουλο. Ο μαέστρος της σοκολάτας μας προσκαλεί σε ένα δημιουργικό Workshop για να μας παρουσιάσει σοκολατένιους θησαυρούς με βιολογικά προϊόντα από το Κτήμα Πόρτο Καρράς. Θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε σοκολατάκια με βότανα, ελιές, ελαιόλαδο και φυσικά Κρασί!

14.00: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

15.00: Κάθετη Γευστική Δοκιμή του Magnus Baccata. Ανακαλύψτε το Terroir των ‘’Πλαγιών του όρους Μελίτωνα’’, μέσα από ένα ιδιαίτερο blend, με νεοκοσμήτικη αύρα. Tη Γευσιγνωσία καθοδηγεί η Οινολόγος του Κτήματος, Ευφροσύνη Δρόσου.

16.00: Wine Tour (Επίσκεψη στο εμβληματικό Chateau του Κτήματος, Villa Gallini, επιλεγμένα δωμάτια και στους εξωτερικούς χώρους. Επίσκεψη στους Αμπελώνες).

16.30: Pre - Summer Wine Cocktail Party στο Varelaki Wine Bar! Για να αποχαιρετήσουμε για άλλη μια χρονιά, τον θεσμό των Ανοιχτών Πορτών, σας καλούμε σε ένα Pre Summer Party συνοδεία καλοκαιρινών ρυθμών, που έχουν σηματοδοτήσει τα καλοκαίρια μας! Το party θα ντύσουν τα νέα και ευφάνταστα Ελληνικά Cocktails από κρασί και αποστάγματα με την υπογραφή του Κτήματος Πόρτο Καρράς!

Παράλληλες Δράσεις:

• Για τους μικρούς φίλους του Κτήματος παρέχεται Παιδική Δημιουργική Απασχόληση, με παιχνίδια και κατασκευές σχετικές με την άμπελο και το κρασί από τις 11.00 το πρωί έως τις 16.00 το μεσημέρι!

• Προβολή Παιδικής Ταινίας.

• Ο σταθμός trust radio θα εκπέμπει ζωντανά στις «Ανοιχτές Πόρτες» του Κτήματος Πόρτο Καρράς από τις 12.00 έως τις 15.00.

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire