Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

Σταθάκης: Ως το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί το 75% του Εθνικού Κτηματολογίου

Βήμα-βήμα αντικαθιστούμε ένα μόνιμο καθεστώς γκρίζας ζώνης και πολιτικής διαμεσολάβησης με συγκεκριμένους κανόνες και μέχρι το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί το 75% του Εθνικού Κτηματολογίου, δήλωσε στη Βουλή ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος...

Πολύ σύντομα η άρση των capital controls εκτιμά ο Σταθάκης

0
0

Ο υπουργός υπεραμύνθηκε των διατάξεων για τη συγχώνευση της ΕΚΧΑ (του σημερινού Κτηματολογίου) με τα υποθηκοφυλάκια, οι οποίες περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της τρίτης αξιολόγησης, που συζητείται στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Παράλληλα επιτέθηκε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τονίζοντας ότι δεν μπορεί τα κόμματα που είναι παγιδευμένα σε οικογενειακή προσωποπαγή δομή να κριτικάρουν την Αριστερά για ιδεοληψία και ανικανότητα, επειδή δεν θέλει να ακολουθήσει τα πρότυπα διακυβέρνησής τους.

Ο κ. Σταθάκης ανέφερε ότι έως το 2020 θα έχει ολοκληρωθεί το 75% του Κτηματολογίου, ενώ επισήμανε ότι η συγχώνευση δεν θα επιφέρει πρόσθετα βάρη στους καταναλωτές, καθώς ο νέος φορέας θα είναι αυτοχρηματοδοτούμενος.

Τέλος, ο κ. Σταθάκης υπογράμμισε ότι ο νέος φορέας θα είναι «καθολικός διάδοχος» της ΕΚΧΑ και σε αυτόν θα ενσωματωθεί το σύνολο του προσωπικού του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire