Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πολιτικές

Διαγραφή Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία

Εκτός Νέας Δημοκρατίας τέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου με απόφαση του προέδρου του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τις αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατά του Άδωνι Γεωργιάδη για την υπόθεση Novartis, ο Ευάγγελος Αντώναρος....

Διαγραφή Αντώναρου από τη Νέα Δημοκρατία

0
0

Η ολιγόλογη ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της ΝΔ ανέφερε τα εξής: «Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός Κόμματος».

Ο κ. Αντώναρος σχολιάζοντας την απομάκρυνσή του έκανε λόγο σε ανάρτησή του στο Facebook για κατάφωρη παραβίαση των αξιών και των αρχών της παράταξης αλλά για μια αντικαταστατική απόφαση καθώς δεν τηρήθηκαν, όπως τόνισε, οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σε ξεχωριστή ανάρτηση σημειώνει επίσης ότι «έστειλε γραπτό μήνυμα στον Γραμματέα κ. Λευτέρη Αυγενάκη με το οποίο τον καλεί να συγκαλέσει εγκύρως και βάσει των σχετικών καταστατικών διατάξεων τα αρμόδια όργανα του κόμματος». Και προσθέτει ότι «μέχρι να συμβεί αυτό θεωρεί την δια του τύπου ανακοινωθείσα «διαγραφή» του άκυρη, ανυπόστατη και αντικαταστατική».

Αναλυτικά η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.

Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Αναμένω από τον κ. Μητσοτάκη που ευαγγελιζόταν νέα ήθη να ζητήσει την άμεση σύγκληση των αρμοδίων οργάνων του κόμματος καθώς και να καταθέσει πλήρως δικαιολογημένο σχετικό αίτημα. Επίσης τον καλώ να δώσει οδηγίες για την άμεση διακοπή των διαρροών με συκοφαντικό περιεχόμενο που διακινούνται από εντεταλμένα κομματικά στελέχη σε βάρος μου στα μέσα ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλωστε η ιστορία μου και η μεγάλη διαδρομή μου στη παράταξη και στα κυβερνητικά της σχήματα είναι γνωστές. Και δεν επιτρέπω σε κανένα και φυσικά ούτε και στον κ. Μητσοτάκη να τις θέτει σε οποιασδήποτε μορφής αμφισβήτηση - με κανένα πρόσχημα και για κανένα ευκαιριακό σχεδιασμό. Όλοι γνωριζόμαστε καλά σ αυτόν τον τόπο.

Θα επανέλθω όταν ενημερωθώ για τη στάση του κ. Μητσοτάκη».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire