BACK TO
TOP
Πολιτισμός

«Χώροι #2» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης για τις μέρες καραντίνας

Πολυβραβευμένοι σκηνοθέτες από όλο τον κόσμο συμμετέχουν με μικρού μήκους ταινίες στο πρότζεκτ «Χώροι #2» του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης με την υποστήριξη του υπουργείου Πολιτισμού.

w21-201047unnamed

3
0

Οι ολιγόλεπτες ταινίες τους, εμπνευσμένες ελεύθερα από το βιβλίο «Χορείες χώρων» του Ζωρζ Περέκ και τις ημέρες της καραντίνας, παίζονται τώρα on line στο κανάλι του Φεστιβάλ στην διεύθυνση https://youtu.be/FAEfh3U7EZg.

Οι επτά ταινίες που συμμετέχουν στο πρότζεκτ «Χώροι #2» είναι οι: Spotting Fig trees του Ταρίκ Ακτάς,These Days του Ματέο Μπεντέσκι, cnfnmnt e/scp(i)sm του Ντενί Κοτέ,'Ατιτλο της Ρέιτσελ Λι Τζόουνς,A Fable (O Fabula) του Ράντου Ζούντε,Be Absolute for Death του Τζον Κ. Λιντς,Visit του Τζιά Τζανκ-κε.

Έχει προηγηθεί το «Χώροι #1», με τις οκτώ μικρού μήκους ταινίες Ελλήνων σκηνοθετών -είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Φεστιβάλ στην διεύθυνση https://www.youtube.com/watch?v=hLyV-YuEjU8).

Σύντομα θα ακολουθήσει και το «Χώροι #3» με τη συμμετοχή και άλλων σπουδαίων σκηνοθετών από όλο τον κόσμο (ανάμεσά τους οι 'Αλμπερτ Σέρα, Γιούνγκ Τσανγκ, Βίκτορ Μορένο κ.ά).

Περισσότερες πληροφορίες στο Facebook Page: facebook.com/filmfestival.gr/

Π
ηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία