Όλοι οι κριτές δοκίμασαν και αξιολόγησαν κάθε signature πιάτο που μαγείρεψε και παρουσίασε κάθε ένας από τους 10 φιναλίστ, με γνώμονα τους πέντε «Χρυσούς Κανόνες» : συστατικά, ικανότητες, εφευρετικότητα, ομορφιά και μήνυμα
Νικήτρια στον Τοπικό Διαγωνισμό ανακυρύχθηκε η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου, με το πιάτο «Ελλήνων Γεύσεις«, ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα Ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες στη διατροφή τους… μια ωδή στις γαστρονομικές ρίζες της χώρας μας
Σημαντική ελληνική παρουσία και αυτή του Νίκου Μαυρόκωστα, που με το πιάτο του «Μεσογειακή “ψυχή” με θαλασσινά και αυγοτάραχο» κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών για την άριστη τεχνική και τις αυθεντικές γεύσεις του
Η Κωνσταντίνα προχωρά στον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας, ανάμεσα σε 21 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος στον διαγωνισμό και κατάφερα μέσα από τη δουλειά μου να αναδείξω τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μου! Είναι μοναδική εμπειρία να γνωρίζεις, να μαγειρεύεις και να κρίνεσαι από έμπειρους Chef από διαφορετικές χώρες με διαφορετικές προσεγγίσεις και είναι μοναδική εμπειρία να έρχεσαι κοντά με ανθρώπους στην ηλικιά σου που μπορεί να μη μιλάτε την ίδια γλώσσα αλλά έχετε ένα κοινό πάθος: την ανάδειξη της σύγχρονης γαστρονομίας»
Μέχρι τον μεγάλο τελικό, η Κωνσταντίνα, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του μέντορά της Νίκου Ρούσσου, καλείται να εξελίξει το signature πιάτο της και να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα υλικά, τις τεχνικές, την παρουσίαση και την ιστορία του.
Νικήτρια στον Τοπικό Διαγωνισμό ανακυρύχθηκε η Κωνσταντίνα Βούλγαρη Κοντεσοπούλου, με το πιάτο «Ελλήνων Γεύσεις«, ένα πιάτο εμπνευσμένο από τα Ελληνικά προϊόντα που χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Έλληνες στη διατροφή τους… μια ωδή στις γαστρονομικές ρίζες της χώρας μας
Σημαντική ελληνική παρουσία και αυτή του Νίκου Μαυρόκωστα, που με το πιάτο του «Μεσογειακή “ψυχή” με θαλασσινά και αυγοτάραχο» κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών για την άριστη τεχνική και τις αυθεντικές γεύσεις του
Η Κωνσταντίνα προχωρά στον Παγκόσμιο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούνιο του 2018 στο Μιλάνο της Ιταλίας, ανάμεσα σε 21 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο. «Είμαι πολύ χαρούμενη που πήρα μέρος στον διαγωνισμό και κατάφερα μέσα από τη δουλειά μου να αναδείξω τον γαστρονομικό πλούτο της χώρας μου! Είναι μοναδική εμπειρία να γνωρίζεις, να μαγειρεύεις και να κρίνεσαι από έμπειρους Chef από διαφορετικές χώρες με διαφορετικές προσεγγίσεις και είναι μοναδική εμπειρία να έρχεσαι κοντά με ανθρώπους στην ηλικιά σου που μπορεί να μη μιλάτε την ίδια γλώσσα αλλά έχετε ένα κοινό πάθος: την ανάδειξη της σύγχρονης γαστρονομίας»
Μέχρι τον μεγάλο τελικό, η Κωνσταντίνα, με την υποστήριξη και την καθοδήγηση του μέντορά της Νίκου Ρούσσου, καλείται να εξελίξει το signature πιάτο της και να αναδείξει ακόμα περισσότερο τα υλικά, τις τεχνικές, την παρουσίαση και την ιστορία του.