Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Διαρθρωτικά Μέτρα

Πληρωμή ανά δίμηνο στο μέτρο των γενετικών πόρων

Η οικονομική ενίσχυση για κάθε εγκεκριμένο δικαιούχο της Δράσης 10.2.1 «Γενετικοί πόροι στην Κτηνοτροφία», θα αποδίδεται απολογιστικά ανά δίμηνο.

12
0

Δείτε εδώ την εγκύκλιο του ΟΠΕΚΕΠΕ με τη Διαδικασία πληρωμής του Μέτρου 10.pdf

Τα παραπάνω κάνει γνωστά εγκύκλιος τους ΟΠΕΚΕΠΕ που περιγράφει τις διαδικασίες πληρωμής της συγκεκριμένης δράσης. Επιπλέον τονίζεται ότι «δαπάνες που εξοφλούνται εντός ενός διμήνου πρέπει να υποβληθούν με το αίτημα πληρωμής του εν λόγω διμήνου και όχι σε επόμενο».

Συνυποβάλλονται ηλεκτρονικά τα κάτωθι δικαιολογητικά:

1.    Φορολογική ενημερότητα για είσπραξη χρημάτων-σε ισχύ. Σε περίπτωση που υπάρχει όρος παρακράτησης, η φορολογική ενημερότητα συνοδεύεται απαραιτήτως και από την Ταυτότητα Πληρωμής.
2.    Ασφαλιστική ενημερότητα για είσπραξη εκκαθαρισμένων απαιτήσεων-σε ισχύ, από τα ταμεία ασφάλισης του προσωπικού.
3.    i) Υπογεγραμμένη σύμβαση εργασίας /έργου προσωπικού άπαξ. ii) Ανάλυση που προσδιορίζει το βασικό μισθό, σύμφωνα με το ν. 3454/2015 (Α’, 176) όπως αυτός ισχύει.
4.    Αντίγραφο της απόφασης του δικαιούχου για την πρόσληψη του προσωπικού. Το εν λόγω αντίγραφο υποβάλλεται κατά το δίμηνο αναφοράς της αίτησης πληρωμής που πραγματοποιήθηκε η πρόσληψη του προσωπικού.
5.    Αντίγραφο της απόφασης του δικαιούχου για την απόλυση του προσωπικού. Το εν λόγω αντίγραφο υποβάλλεται κατά το δίμηνο αναφοράς της αίτησης πληρωμής που πραγματοποιήθηκε η απόλυση του προσωπικού.
6.    Καταστάσεις πληρωμών μισθών και ημερομισθίων, καταστάσεις πληρωμών ημερήσιων αποζημιώσεων και οδοιπορικών εξόδων του απασχολούμενου προσωπικού στην υλοποιούμενη δράση, και βεβαιώσεις είσπραξης αποδοχών (υπόδειγμα 4) που αναφέρουν το καθαρό ποσό της μισθοδοσίας και οδοιπορικών του κάθε υπαλλήλου ανά μήνα. Το σύνολο των ανωτέρω δικαιολογητικών είναι θεωρημένο από το νόμιμο εκπρόσωπο του δικαιούχου.

6 α. Αποδεικτικό καταβολής αποδοχών σε τραπεζικό λογαριασμό. κ.α.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία