BACK TO
TOP
Τεχνολογία

McCormick και Landini σε συνεργασία με την ινδική ITL

Η ινδική ITL( International Tractors Limited) που κατασκευάζει τα τρακτέρ Solis και Sonalika θα παρέχει στην Argo Tractor έξι από τα μικρά της μοντέλα (45-90 ίππων) για αρχή.

McCormick_deal_1

Βασίλης Σοφός

1199
0

Τη στρατηγική τους συμφωνία υπέγραψαν οι δύο μεγάλοι όμιλοι Agrotractors και ITL. Ο πρώτος στόχος είναι να παρέχει η ινδική ITL στην Argo Tractors έξι μοντέλα τρακτέρ στη κατηγορία 45-90 ίππων και ύστερα αυτά να πωληθούν υπό την μπράντα της Landini και της McCormick. Βαλέριο Μόρα (Αντιπρόεδρος της Argo Tractors) και Ντεπάκ Μιτάλ ( διευθύνων σύμβουλος της ITL) παρευρέθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για τον σκοπό αυτό.

Η ινδική ITL θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους κατασκευαστές τρακτέρ στον παγκόσμιο χάρτη και, όπως λέει η ίδια, είναι η 6η μεγαλύτερη στον κόσμο σε όγκο πωλήσεων. Κατασκευάζει τρακτέρ με ιπποδύναμη από 20 έως 120 ίππους και οι πωλήσεις της πιάνουν αριθμούς ρεκόρ σε ορισμένες χώρες που τα μικρά τρακτέρ καλύπτουν αντίστοιχες ανάγκες.

Έχει ισχυρή παρουσία σε πάνω από 100 χώρες, διαθέτοντας εγκαταστάσεις συναρμολόγησης στη Βραζιλία, τη Τουρκία, την Αλγερία και φυσικά διατηρεί τις κύριες μονάδες παραγωγής στην Ινδία.

«Η συνεργασία με την ITL θα μας επιτρέψει να ολοκληρώσουμε τη γκάμα προϊόντων που προσφέρουμε σε χώρες όπου οι απαιτήσεις φέρνουν τα μικρά τρακτέρ της ITL στις πρώτες θέσεις», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Argo Tractors στην πρόσφατη έκθεση EIMA 2018 στην Μπολόνια.

Η Argo Tractors (ανήκει στον μεγάλο όμιλο Argo Industrial Group και έχει έδρα το Fabbrico της Ιταλίας) κατασκευάζει τα τρακτέρ Landini, McCormick και Valpadana. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ανέρχεται περίπου στα 500 εκατ. ευρώ και απασχολεί σήμερα 1800 υπαλλήλους σε έξι εργοστάσια παραγωγής.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία