BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Δύο μετάλλια για τα συστήματα τηλεματικής της John Deere

Ενόψει της μεγάλης έκθεσης SIMA 2019 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι 24 με 28 Φεβρουαρίου, η εταιρεία John Deere βραβεύεται με δύο αργυρά μετάλλια για το νέο πρωτοποριακό ταμπλό στη καμπίνα των τρακτέρ της.

deere_telematic

Βασίλης Σοφός

40
0

Με δύο αργυρά μετάλλια βραβεύτηκε ο πίνακας-ταμπλό στο εσωτερικό των τρακτέρ της εταιρείας John Deere, που ενσωματώνει τεχνολογίες τηλεματικής δίνοντας τη δυνατότητα απομακρυσμένης παρακολούθησης του τρακτέρ.

Πιο συγκεκριμένα, το JDLink επιτρέπει στις επίσημες αντιπροσωπείες John Deere την άμεση και απομακρυσμένη πρόσβαση στον εγκέφαλο του τρακτέρ με στόχο την πλήρη διάγνωση βλαβών αλλά την ίδια στιγμή δίνονται και οι κατάλληλες οδηγίες για τους τρόπους επίλυσης των μηχανικών προβλημάτων των τρακτέρ John Deere.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα βοηθάει τόσο τους ιδιοκτήτες των τρακτέρ όσο και τους αντιπροσώπους, αφού ο έλεγχος γίνεται πιο γρήγορα, πιο εύκολα και χωρίς διακοπές και καθυστερήσεις κατά τη διάρκεια της εργασίας. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι ο ιδιοκτήτης του τρακτέρ μειώνει τις επισκέψεις του στο συνεργείο και κατ’επέκταση διατηρεί τη παραγωγικότητά του, αφού δε σταματάει τη δουλειά.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η «ομπρέλα» υπηρεσιών υποστήριξης John Deere Connected Support περιλαμβάνει πέρα από το σύστημα JDLink και την υπηρεσία Expert Alerts, όπου εξειδικευμένοι τεχνικοί ελέγχουν απομακρυσμένα όλο το εικοσιτετράωρο και είναι έτοιμοι να επέμβουν στην επίλυση ζητημάτων.

Τα συστήματα και οι υπηρεσίες είναι διαθέσιμα και εργοστασιακά εγκατεστημένα σε όλα τα νέα μηχανήματα John Deere και μπορούν να εγκατασταθούν ακόμη και στα μηχανήματα που δεν διαθέτουν αυτές τις τεχνολογίες, συμπεριλαμβανομένων των σειρών τρακτέρ 6Μ και 9R, των αυτοκινούμενων ψεκαστικών, των θεριζοαλωνιστικών και των μηχανημάτων συγκομιδής. Επίσης, η John Deere προσφέρει για πρώτη φορά το εργαλείο Live NBalance, το οποίο παρακολουθεί ζωντανά την ισορροπία του αζώτου στο χωράφι.

Το συγκεκριμένο σύστημα βοηθούν οι δορυφορικές εικόνες σε συνδυασμό με τα στοιχεία που συλλέγει το ίδιο το μηχάνημα και με αυτόν τον τρόπο παρακολουθείται αδιάκοπα η πρόσληψη αζώτου από την καλλιέργεια σε κάθε τμήμα του χωραφιού.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, κατά τη διάρκεια της καλλιεργητικής περιόδου η υπηρεσία Live NBalance επιτρέπει στον παραγωγό να λαμβάνει πιο στοχευμένες αποφάσεις για τις προσεχείς εφαρμογές λίπανσης.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία