BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νικήτρια στο θεσμό «Machine of the Year» η Case με την χορτοδετική LB436 HD

Στην κατηγορία του εξοπλισμού χορτονομής η εταιρεία κέρδισε το αντίστοιχο βραβείο μέσα από τον διαγωνισμό «Machine of the Year» που διοργανώθηκε στην έκθεση Agritechnica.

551686__1_

Βασίλης Σοφός

2
0

Το νέο σχεδιασμό της χορτοδετικής Case LB436 HD που επιτρέπει στους αγρότες να διαμορφώσουν πυκνότερες μπάλες αναγνώρισαν οι κριτές του θεσμού «Machine of the Year» ως αρκετά καινοτόμο, μεταξύ των άλλων 15 κατηγοριών που τίμησαν με βραβείο στα πλαίσια της φετινής έκθεσης Agritechnica.

Το εξίσου καινοτόμο σύστημα δεσίματος TwinePro που ενσωματώνει η χορτοδετική LB436 HD είναι σχεδιασμένο για αυξάνει την παραγωγικότητα μειώνοντας παράλληλα τις περιπτώσεις κοψίματος των δεματιών. Σύμφωνα με την εταιρεία, αυτός ο τύπος δεσίματος αυξάνει κατά 30% την αντοχή των κόμπων συγκριτικά με ένα «συμβατικό» δέσιμο της μπάλας.

Με βραβείο «Machine of the Year» για το 2020 τιμήθηκε όμως και στην χορτοδετική BigBaler 1290 High Density, την οποία αξιολόγησαν με άριστα οι κριτές για την τεχνική καινοτομίας της και τον συνδυασμό χαμηλού κόστους λειτουργίας, άνεσης και υψηλής παραγωτικότητας που προσφέρει στους χειριστές. Σύμφωνα με την Case, η συγκεκριμένη χορτοδετική παράγει μέχρι και 22% πυκνότερες μπάλες σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Το μοντέλο διαθέτει την βραβευμένη τεχνολογία της μετάδοσης SmartShift, που «προστατεύει» τη μετάδοση του τρακτέρ.

Νικητής και το σύστημα καθολικής διαχείρισης του στόλου DataConnect

Στην κατηγορία των ηλεκτρονικών συστημάτων η πλατφόρμα DataConnect κέρδισε βραβείο «Machine of the Year» κυρίως για την συνεργασία με τις Case IH, STEYR, New Holland, CLAAS, John Deere and 365FarmNet, εταιρείες που υπάγονται τώρα στο σύστημα, επιτρέποντας στον αγρότη την ανταλλαγή πληροφοριών από το ένα μηχάνημα στο άλλο, μέσω οποιασδήποτε εργοστασιακής πλατφόρμας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία