BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνέχεια στη συνεργασία Kverneland και Mazzotti για την ανάπτυξη του ψεκαστικού iXdrive

Η στρατηγική συνεργασία των Kverneland-Mazzotti παίρνει παράταση, με τα τρία νέα μοντέλα του αυτοκινούμενο ψεκαστικού iXdrive να αποτελεί προϊόν ανάπτυξης των δύο εταιρειών.

self-propelled-field-sprayers-ixdrive-6240-kverneland_3_

Βασίλης Σοφός

9
0

Την απόφαση να παρατείνουν τη συνεργασία τους για την από κοινού ανάπτυξη των αυτοκινούμενων ψεκαστικών iXdrive πήραν οι Kverneland-Mazzotti.

Η συνεργασία των δύο εταιρειών φέρνει στην αγορά τα τρία αυτοκινούμενα ψεκαστικά iXdrive 4240, 5240 και 6240 που εφοδιάζονται με δεξαμενή χωρητικότητας 4000, 5000 και 6000 λίτρων αντίστοιχα. Όλα τα μοντέλα κινούνται από έναν εξακύλινδρο κινητήρα της Perkins απόδοσης 240 ίππων.

Η Kverneland εφοδιάζει τα μοντέλα με χαλύβδινες μπούμες μήκους από 27 έως 40 μέτρων ενώ τα ίδια ψεκαστικά διατίθενται και με μπούμες αλουμινίου με μήκος από 24 έως 30 μέτρα. Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο της Kverneland, η γκάμα συστημάτων ψεκασμού της εταιρείας καλύπτει πλήρως κάθε επαγγελματία, αφού πλέον αυτή περιλαμβάνει τα συρόμενα ψεκαστικά iXtrack T, τα αναρτώμενα ψεκαστικά και φυσικά τα αυτοκινούμενα iXdrive.

«Αυτή η μακροχρόνια συνεργασία αποτελεί σημαντικό πυλώνα ενίσχυσης της εταιρείας μας και της θέσης αυτής μέσα στην αγορά ψεκαστικών», πρόσθεσε ο ίδιος. Στα παραπάνω αξίζει να υπογραμμίσουμε μάλιστα πως η Mazzotti έχει μια σημαντικά μεγάλη πείρα στην κατασκευή αυτοκινούμενων ψεκαστικών από το 1987, με την ίδια να τοποθετείται ανάμεσα στους ηγέτες της κατηγορίας στην Ιταλία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία