BACK TO
TOP
Τεχνολογία

«Παλινδρόμηση» για την έκθεση SIMA του Παρισιού που μεταφέρεται ξανά για Φεβρουάριο του 2021

Την άνοιξη του 2019 οι ιθύνοντες της διεθνούς έκθεσης SIMA ανακοίνωσαν ότι η μεγάλη διοργάνωση μεταφέρεται για Νοέμβριο του 2020 αντί για Φεβρουάριο που λάμβανε χώρα παραδοσιακά. Τώρα η διοργάνωση επιστρέφει στην παλιά ημερομηνία με την τελική να είναι 21 με 25 Φεβρουαρίου του 2021.

news-18-crop

Βασίλης Σοφός

20
0

Πριν ένα χρόνο ακριβώς το εμπορικό σκηνικό ήταν διαφορετικό, με τους διοργανωτές της έκθεσης SIMA να αποφασίζουν την μεταφορά της ημερομηνίας διοργάνωσης από τον Φεβρουάριο στον Νοέμβριο.

Συνεπώς η έκθεση ήταν προγραμματισμένη να λάβει χώρα στο Παρίσι Νοέμβριο του 2020, αφού εκθέτες και διοργανωτές θεώρησαν πως είναι ο πιο «βολικός» μήνας αλλά και ο πιο πρόσφορος για τον καταναλωτή.

Στην ιστοσελίδα της έκθεσης η νέα ημερομηνία «κλείδωσε», με τους εκθέτες να ετοιμάζονται τώρα για τον Φεβρουάριο του 2021.

Μιλώντας με όρους «κορωνοϊού» και όπως τονίζει η διοργάνωση πάντως, η μεταφορά της ημερομηνίας της έκθεσης SIMA για τον Φεβρουάριο του 2021 δεν είναι μόνιμη και σίγουρα σχετίζεται με την επιδημία που έχει σκεπάσει πλήθος ευρωπαϊκών χωρών.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο άλλη μία SIMA θα λάβει χώρα τον Νοέμβριο του 2022 (6-10/11/2022), ως ένδειξη επιστροφής στη νέα κανονικότητα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία