BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Νέο ελαστικό Firestone με 20% περισσότερη διάρκεια ζωής

Η Firestone λανσάρει στην αγορά των ελαστικών τρακτέρ το ελαστικό Performer Extra, υποσχόμενη για αυτό μεγαλύτερη διάρκεια ζωής λόγω της νέας τεχνολογίας υψηλής ανθεκτικότητας που ενσωματώνεται.

6f91b9a11b8b05b6

Βασίλης Σοφός

120
0

Βασισμένη στα δημοφιλή ελαστικά Firestone Performer 85 και 70, το νέο Performer Extra που εισάγει στη ευρωπαϊκή αγορά η εταιρεία φέρνει ως αποτέλεσματα την βελτιωμένη αντοχή στη φθορά που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού κατά 20% σε σύγκριση με τους προκατόχους του.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, η παρατεταμένη διάρκεια ζωής του ελαστικού συμβάλλει στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος καθώς και στη μείωση του μακροπρόθεσμου λειτουργικού κόστους ενώ κατά συνέπεια βελτιώνεται και η αποδοτικότητα των μηχανημάτων που ανήκουν στον στόλο.

Το Firestone Performer Extra δεν έχει σχεδιαστεί μόνο για μεγαλύτερη διάρκεια αλλά με το διπλό προφίλ του φέρνει και μεγάλη πρόσφυση, ενώ η επιλογή επιπλέον φορτίου επιτρέπει μεγαλύτερη χωρητικότητα φόρτωσης από πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα. Το ελαστικό διαθέτει αυτοκαθαριζόμενο πέλμα για μόνιμη πρόσφυση και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, ενώ το εύκαμπτο περίβλημά του μειώνει τη συμπίεση του εδάφους και κάνει το όχημα πιο άνετο και ευέλικστο στο χειρισμό.

Η Firestone λέει ότι το Performer Extra σταδιακά θα κυκλοφορήσει στην ευρωπαϊκή αγορά σε 43 διαφορετικά μεγέθη, που κυμαίνονται από 20 έως 42 ίντσες, φυσικά από τον Ιούλιο κυκλοφορούν ορισμένα από τα μοντέλα. Το ελαστικό αναπτύχθηκε στο ευρωπαϊκό κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της Bridgestone στην Ιταλία και παράγεται στο εργοστάσιο της Bridgestone στο Puente San Miguel της Ισπανίας. Καθώς οι σειρές ελαστικών Performer και Performer Extra διατηρούν τις ίδιες διαστάσεις, προσαρμόζονται στο ίδιο όχημα αλλά και στον ίδιο άξονα. Συνεπώς, όπως το Firestone Performer 85 και 70, έτσι και το Performer Extra μπορεί να ταιριάξει στα περισσότερα τρακτέρ που χρησιμοποιούνται στον γεωργικό κλάδο.

«Η ικανοποίηση των αγροτών βρίσκεται στην καρδιά των προτεραιοτήτων της Firestone από τότε που ιδρύθηκε αυτή η επιχείρηση, αφού ακόμη και ο ίδιος ο Harvey Firestone γεννήθηκε σε ένα αγρόκτημα», λέει ο Mark Sanders, επικεφαλής του τμήματος πωλήσεων για προϊόντα του γεωργικού κλάδου γεωργίας της Bridgestone (EMIA).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία