BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Συνεργασία Isaria και Einböck για ακριβή διαχείριση των βοσκοτόπων

Ο αισθητήρας της Fritzmeier, Isaria, και το σύστημα σποράς της Einböck θα διασφαλίσουν από κοινού την ακριβή αναγέννηση των βοσκοτόπων.

84162121_2401354133302489_9133526157155631104_o

Βασίλης Σοφός

19
0

Τους αισθητήρες Isaria στη μονάδα σποράς P-BOX-STI βάζει η Einböck, η οποία συνεργάζεται με την μπράντα Fritzmeier για την ακριβή διαχείριση των βοσκοτόπων. Το Isaria της Fritzmeier είναι ένας μετρητής καλλιέργειας (αισθητήρας) που καθορίζει τις απαιτήσεις σε άζωτο με βάση την ανάκλαση του φωτός.

Από τις σαρώσεις του αισθητήρα, η ανάγκη σε βιομάζα και άζωτο μπορεί να εμφανιστεί σε χάρτες εργασιών. Το σύστημα παρέχει αυξημένη απόδοση και ακρίβεια για την διαχείριση των βοσκοτόπων. Για να γίνει αυτό, ο αισθητήρας συνδέεται μέσω Bluetooth ή Isobus στο τερματικό των πνευματικών σπαρτικών Einböck P-BOX-STI.

Αναδιπλούμενο πλαίσιο

Σύμφωνα με τις δύο εταιρείες, το λογισμικό ελέγχου της Einböck έχει προσαρμοστεί για αυτόν ακριβώς τον λόγο. Οι δύο αισθητήρες Isaria είναι τοποθετημένοι σε ένα αναδιπλούμενο πλαίσιο που κρέμεται στον μπροστινό σύνδεσμο του τρακτέρ. Το πλαίσιο έχει δύο αισθητήρες, δύο ηλεκτρικούς αναδιπλούμενους κυλίνδρους και μια κεραία GPS.

Σύμφωνα πάλι με τις δύο κατασκευάστριες, η λειτουργία του συστήματος είναι απλή: μετά τη δοκιμή βαθμονόμησης, η ποσότητα του σπόρου εισάγεται με ελάχιστα και μέγιστα όρια στο τερματικό του Isaria. Ο συνδυασμός του αισθητήρα και του Einböck Pneumaticstar επιτρέπει την αποτελεσματική διαχείριση του βοσκοτόπου, με το το σύστημα να φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον για εργολάβους και μεγάλες γαλακτοκομικές μονάδες που φροντίζουν τα δικά τους βοσκοτόπια.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία