BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Με το νέο FC 3515 D των 3,5 μέτρων επεκτείνεται η γκάμα χορτοκοπτικών Kuhn

Η Kuhn ολοκληρώνει τη γκάμα των χορτοκοπτικών-ξηραντικών μηχανημάτων με το FC 3515 D, ένα νέο αναρτώμενο οπίσθιας τοποθέτησης μοντέλο με κατακόρυφη αναδίπλωση που προσφέρει πλάτος εργασίας 3,5 μέτρα.

FC-3115-D---work-_5_

Βασίλης Σοφός

612
0

Προσαρμοσμένο για τις δύσκολες συνθήκες και τη βαριά χορτονομή, το νέο χλοοκοπτικό-ξηραντικό FC 3515 D επωφελείται από μια κοπτική ράβδο Optidisc Elite, που δε χρειάζεται συντήρηση, ενώ είναι εξοπλισμένο και με το σύστημα προσαρμογής μαχαιριού Fast-Fit. Η μεγάλη διάμετρος του ρότορα (540 χιλιοστά) που κινείται από κιβώτιο και τα κινητά ατσάλινα δάκτυλα εξασφαλίζουν καλή προετοιμασία για ομοιόμορφο στέγνωμα σε μεγάλο πλάτος, ειδικά σε βαριές χορτονομές.



Ο χρήστης μπορεί επίσης να διαχειριστεί μια θημωνιά μεταβλητού πλάτους, με τη χαμηλή ταχύτητα του ρότορα να είναι ιδανική και για ευαίσθητες καλλιέργειες. Η ανάρτηση Lift-Control προσφέρει ισχυρό και σταθερό βάδισμα για καλύτερη προστασία του φυτικού καλύμματος.

Σε συνδυασμό με το σύστημα ειδοποίησης, συμβάλλει έτσι στην αποτελεσματική προστασία του μηχανήματος από εμπόδια. Σύμφωνα με την εταιρεία, το σημείο περιστροφής προς τα αριστερά συμβάλλει επίσης στην προστασία των εξαρτημάτων εργασίας, ιδιαίτερα στο επίπεδο των πρώτων δίσκων. Η επιστροφή στη θέση εργασίας πραγματοποιείται χωρίς παύση.



Για εφαρμογές σε λοφώδεις περιοχές ή κατά την εργασία με τρακτέρ μέσης ιπποδύναμης, διατίθεται ως προαιρετικός εξοπλισμός ένα προσαρμόσιμο αντίβαρο στην αριστερή πλευρά του πλαισίου, για να επιτυγχάνεται έτσι η αρμονική σύζευξη με το τρακτέρ.

Η μονάδα του χορτκοπτικού διπλώνει έως και 126° κατά τη μεταφορά, παρέχοντας βέλτιστη ισορροπία στους πίσω τροχούς του τρακτέρ. Να πούμε, τέλος, ότι το συγκεκριμένο μοντέλο μπορεί να συνδυαστεί και με ένα μπροστινό χορτοκοπτικό.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kuhn
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία