BACK TO
TOP
Τεχνολογία

Η Kioti στην Ευρώπη με τη σειρά HX απόδοσης έως και 142 ίππων

Ο νοτιοκορεάτης κατασκευαστής τρακτέρ Daedong, γνωστός στην Ευρώπη ως Kioti, θα παρουσιάσει τη σειρά HX που αποτελείται από τα μοντέλα HX-1300 και HX-1400, τα οποία έρχονται στην Ευρώπη στο τέλος του τρέχοντος έτους.

Kioti

Βασίλης Σοφός

4229
1

Τετρακύλινδρο κινητήρα Stage V Daedong κυβισμού 3,8 λίτρων με ισχύ 96,9 kW (132 ίπποι) και 104,2 kW (142 ίπποι) αλλά και κιβώτιο ταχυτήτων powershift με 32 ταχύτητες θα φέρουν τα όμορφα και προηγμένα τρακτέρ της Kioti, προσανατολισμένα στην ευρωπαϊκή αγορά.



Τα μηχανήματα είναι στάνταρ εξοπλισμένα με PTO 540/750/1000 σ.α.λ, ενώ η υδραυλική αντλία είναι μια κλειστή κεντρική αντλία με ανίχνευση φορτίου. Μέσω αυτής το τρακτέρ μπορεί να τροφοδοτηθεί με έως και 14 υδραυλικές συνδέσεις (8 πίσω και 6 εμπρός). Ο πίσω σύνδεσμος μπορεί να σηκώσει βάρος 3.850 κιλών και το βάρος του τρακτέρ είναι 4.869 κιλά.

Επεκτάσιμος εξοπλισμός

Ο εξοπλισμός του τρακτέρ είναι πλούσιο για την κατηγορία του. Για παράδειγμα, το τρακτέρ είναι εξοπλισμένο με υδραυλικό άνω σύνδεσμο, κάμερα οπισθοπορείας, φωτισμό LED, καμπίνα 5 στηλών και τετρακίνηση, που απενεργοποιείται αυτόματα πάνω από τα 20 χ.α.ω.



Επιπλέον, το τρακτέρ ξεκινά με ένα «έξυπνο» κλειδί και κουμπί εκκίνησης αντί του παραδοσιακού κλειδιού Η διαχείριση και ο χειρισμός του τρακτέρ, λέει η εταιρεία, μπορεί να γίνει από το τηλέφωνο. Είναι επίσης δυνατή η λήψη ειδοποιήσεων όταν παρουσιάζονται προβλήματα με το τρακτέρ ή όταν εγκαταλείπεται η καθορισμένη ασφαλής ζώνη.



Εάν το τρακτέρ ανατραπεί ή συμβεί ατύχημα, ο οδηγός μπορεί να στείλει ένα SMS σε έναν προεγγεγραμμένο αριθμό τηλεφώνου πατώντας το διακόπτη SOS.

  • ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
  • Kioti
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

15-06-2022 11:38Θωμάς Καραγιάννης

Ola kala,apo times.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία