Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Green reports

Επέκταση ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα βλέπει ο Χόγκαν

Βασικό κίνητρο για τους Έλληνες να ζήσουν σε αγροτικές περιοχές αποτελούν οι ευζωνικές υποδομές.

Επέκταση ευρυζωνικών δικτύων στην Ελλάδα βλέπει ο Χόγκαν

1
0

Ικανοποιημένος με τις προσπάθειες της ελληνικής κυβέρνησης για ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές (rural broadband) δηλώνει ο Επίτροπος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αρμόδιος για τη Γεωργία και την Αγροτική Ανάπτυξη Φιλ Χογκαν, λέγοντας ότι αυτό θα βοηθήσει τους αγρότες να αυξήσουν την παραγωγή.

Μιλώντας στο περιθώριο των European Broadband Awards στις 20 Νοεμβρίου, ο Χόγκαν δήλωσε στο euractiv.com ότι «Η Ελλάδα είναι από τα πιο εξαιρετικά παραδείγματα μεταξύ των χωρών της Μεσογείου σε ό,τι αφορά τη διαφοροποιημένη φύση των προϊόντων μας, και φυσικά χρειαζόμαστε ευρυζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές για όλους τους ανθρώπους μας στην Ελλάδα προκειμένου να μπορούν να παράγουν περισσότερο».

Πρόσθεσε ότι οι ευζωνικές υποδομές σε αγροτικές περιοχές θα είναι βασικός παράγοντας προκειμένου να δοθούν κίνητρα στους Έλληνες να ζήσουν σε αγροτικές περιοχές και ότι το γεγονός πως τους παρέχονται οι απαραίτητες τεχνολογίες θα βελτιώσει την ποιότητα ζωής.

Αναφερόμενος στη γενική βελτίωση των οικονομικών της χώρας, τη χαρακτηρίζει «θετικό σημάδι», καθώς το αποτυπώνουν τα στοιχεία, προσθέτοντας ότι «Νομίζω πως οι Έλληνες έχουν αρχίσει να το νιώθουν τώρα».

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προιόντα Τεχνολογία