BACK TO
TOP
Θεσμικά

Να έχουν εμπιστοσύνη στον πρόεδρό τους, ζητά ο Τραμπ  απ’ τους αγρότες

Να καθησυχάσει πολίτες και επιχειρήσεις επιχείρησε μέσω Twitter ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, το απόγευμα της Τρίτης 6 Αυγούστου, εξηγώντας πως οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται σε θέση ισχύος έναντι της Κίνας από τότε που η κυβέρνηση προχώρησε στην επίσημη καταγγελία κατά της Κίνας για χειραγώγηση νομίσματος.

trump-farmer4ο

13
0

«Μεγάλα χρηματικά ποσά από την Κίνα και άλλα μέρη του κόσμου εισρέουν στις Ηνωμένες Πολιτείες για λόγους ασφάλειας, επενδύσεων και επιτοκίων! Είμαστε σε πολύ ισχυρή θέση. Οι εταιρείες έρχονται επίσης στις ΗΠΑ σε μεγάλους αριθμούς. Βλέπουμε ένα όμορφο πράγμα!» έγραψε ο πρόεδρος Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης ότι θα συνεχίσει να υποστηρίζει τους Αμερικανούς αγρότες, οι οποίοι είδαν τη διοίκησή του να προσφέρει ήδη ένα πακέτο βοήθειας ύψους 16 δισ. δολαρίων για την αποκατάσταση ζημιών από τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο.

«Οι μεγάλοι Αμερικανοί αγρότες μας γνωρίζουν ότι η Κίνα δεν θα μπορέσει να τους βλάψει, καθώς ο Πρόεδρός τους βρίσκεται μαζί τους και κάνει ό, τι δεν θα έκανε κανένας άλλος Πρόεδρος - και θα το κάνω πάλι το επόμενο έτος αν χρειαστεί!», υποστήριξε ο Τραμπ.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Πληρωμές