Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Μορφές αγώνα καθορίζουν οι αγρότες σε σύσκεψη στο Άργος Ορεστικό 12 Νοεμβρίου

Τη συμμετοχή του στην περιφερειακή σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό στις 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να οργανωθεί καλύτερα ο αγροτικός κόσμος και να επιλέξει τις μορφές του αγώνα από εδώ και πέρα,...

0
0

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «Στις 15 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε διευρυμένη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων στη Λάρισα με τη συμμετοχή Αγροτικών Συλλόγων όλης της χώρας. Στη συνεδρίαση αποτυπώθηκε η τραγική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο αγροτικός κόσμος της ελληνικής περιφέρειας.

Μετά τα προβλήματα που δημιούργησε η αλλαγή του φορολογικού και ασφαλιστικού συστήματος των αγροτών έρχεται και μια κακή παραγωγική χρονιά με πτώση των τιμών σε όλα σχεδόν τα προϊόντα φυτικής και ζωικής παραγωγής με αποτέλεσμα το 2017 να βυθιστεί η ελληνική ύπαιθρος ακόμα περισσότερο στη μεγάλη οικονομική κρίση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων αποφάσισε τη συνέχιση του αγώνα με διαμαρτυρίες, κινητοποιήσεις αλλά και περιφερειακές συσκέψεις των Αγροτικών Συλλόγων ώστε να οργανωθεί καλύτερα ο αγροτικός κόσμος και να επιλέξει τις μορφές του αγώνα από εδώ και πέρα.

Η πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου του Δήμου Αμυνταίου Διαμάντω Kρητικού, μετά τη συμμετοχή της στη συνεδρίαση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, συγκάλεσε Διοικητικό Συμβούλιο στις 17 Οκτωβρίου και ομόφωνα το ΔΣ αποφάσισε τα εξής:

1) Τη συμμετοχή του στην περιφερειακή σύσκεψη Αγροτικών Συλλόγων Δυτικής Μακεδονίας που θα πραγματοποιηθεί στο Άργος Ορεστικό στις 12/11/2017.

2) Την ενημέρωση όλων των αγροτών της περιοχής Αμυνταίου.

3) Την οργάνωση και συμμετοχή του Αγροτικού Συλλόγου σε διαμαρτυρίες αγροτών όπου και με όποια μορφή αποφασίζονται.

 

Για το ΔΣ Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου

Πρόεδρος: Διαμαντούλα Κρητικού

Αντιπρόεδρος:  Περικλής Μαζιτζής                             

Γραμματέας: Πολύδωρος Ανδρεάδης

Ταμίας: Χρήστος Σονιάδης                    

Μέλος: Δημοσθένης Ζουρνατζίδης

 

Για την Ελεγκτική Επιτροπή Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου

Προϊστάμενος: Γεώργιος Κοσμίδης»

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire