Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Πρόσκληση-πρόκληση 31 εκατ. ευρώ για «μπαστουνάκια» της σέχτας του ΟΣΔΕ

Αφετηρία αποκαλύψεων µιας καλά προµελετηµένης ανάθεσης, αποτελεί, όπως όλα δείχνουν, η δηµόσια διαβούλευση επί της πρόσκλησης σε διαγωνιστική διαδικασία των ενδιαφεροµένων για την υλοποίηση προγράµµατος ύψους 31 εκατ. ευρώ, που αφορά την εγκατάσταση...

Πρόσκληση-πρόκληση 31 εκατ. ευρώ για «μπαστουνάκια» της σέχτας του ΟΣΔΕ

0
1

Μια σειρά από «φωτογραφικές» προϋποθέσεις, όπως αποκαλύπτει το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας, οι οποίες περιλαµβάνονται στην υπό διαµόρφωση πρόσκληση, βεβαιώνουν και τον πλέον ανυποψίαστο περί τα προγράµµατα, ότι το φαγητό... έρχεται στο πιάτο για συγκεκριµένη «κοινοπραξία», η οποία µε ορµητήριο την καλολαδωµένη «µηχανή του ΟΣΔΕ» επιχειρεί το τελευταίο διάστηµα απόβαση στο πρόσφορο πεδίο της «ευφυούς γεωργίας».

Το υπό διαβούλευση πρόγραµµα µε τον βαρύγδουπο τίτλο «ευφυής γεωργία» µέσα  από έναν «αχταρµά» φαντασιώσεων και ασχετοσύνης περί τα ψηφιακά και εν γένει ζητήµατα νέας τεχνολογίας του αγροτικού χώρου, ανοίγει το δρόµο για την ανάθεση και µάλιστα µε συνοπτικές διαδικασίες, µιας µαζικής εγκατάστασης 6.500  «επίγειων σταθµών», υποτίθεται µέτρησης και επεξεργασίας εδαφικών και µετεωρολογικών δεδοµένων.

Η χρησιµότητα αυτών των σταθµών ειδικά σ’ αυτή τη φάση και µάλιστα σ’ αυτή την έκταση δεν επιβεβαιώνεται µε κανένα τρόπο, καθώς µυρίζει ψητό. Παράλληλα, δεν αποκλείεται, σε επόµενη φάση, το κόστος λειτουργίας των σταθµών να µεταφερθεί υποχρεωτικά στους αγρότες, όπως γίνεται σήµερα και µε το κόστος διαχείρισης των δηλώσεων ΟΣΔΕ.


Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

25-05-2018 22:29george

o κ.Παππας τι λεει επ αυτου;

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire