Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Σε στάση εργασίας οι υπάλληλοι του υπουργείου Γεωργίας

Την Πέμπτη 14 Ιουνίου οι εργαζόμενοι του υπουργείου θα συμμετάσχουν στα συλλαλητήρια ανά τη χώρα....

0
0

Τρίωρη στάση εργασίας κηρύσσει η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων του υπουργείου Γεωργίας την Πέμπτη 14 Ιουνίου με αφορμή το πολυνομοσχέδιο που εισάγει η κυβέρνηση με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην τέταρτη «αξιολόγηση», όπως αναφέρεται.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΟΣΕΥΓ, οι εργαζόμενοι του υπουργείου, με το σύνθημα «μπροστά οι δικές μας ανάγκες» να δυναμώσει η πάλη απέναντι σε κυβέρνηση, εργοδοσία και ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα, θα μετάσχουν στα συλλαλητήρια στην Αθήνα στις 13:00 στην Ομόνοια και τις άλλες πόλεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΟΣΕΥΓ αναφέρει τα εξής:

Όλοι και όλες στην 3ωρη στάση εργασίας (12:00 έως τη λήξη ωραρίου) την Πέμπτη 14 Ιούνη και στα συλλαλητήρια στην Αθήνα στις 13:00 στην Ομόνοια και τις άλλες πόλεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας νομού Αττικής κηρύσσει 3ωρη στάση εργασίας από τις 12 έως τη λήξη του ωραρίου και μετέχει στα συλλαλητήρια την ίδια μέρα στην Αθήνα στις 13:00 στην Ομόνοια και τις άλλες πόλεις.

Η κυβέρνηση φέρνει προς ψήφιση με τη γνωστή μορφή του κατεπείγοντος, νέο πολυνομοσχέδιο με δεκάδες αντιλαϊκά προαπαιτούμενα που περιλαμβάνονται στην τέταρτη «αξιολόγηση». Αρκετά από αυτά όχι μόνο διαψεύδουν πανηγυρικά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης περί αναπλήρωσης των απωλειών αλλά στερεώνουν το έδαφος της νομιμοποίησης όλων των αντεργατικών μέτρων που έχουν έρθει έως σήμερα.

Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να παρασυρθεί από τις υποσχέσεις και τα μεγάλα λόγια της κυβέρνησης για τη «δίκαιη ανάπτυξη» και το τέλος των μνημονίων.. Η «μεταμνημονιακή Ελλάδα» όχι μόνο δεν φέρνει ανάκτηση των απωλειών και ανακούφιση για τον εργαζόμενο λαό, αλλά θα ενισχύσει περισσότερο την αντιλαϊκή επίθεση με βάση τα μνημόνια επιτήρησης της ΕΕ.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων υπουργείου Γεωργίας καλεί τα πρωτοβάθμια σωματεία μέλη της και όλους τους εργαζόμενους του ΥΠΑΑΤ μαζί με τους άλλους εργαζόμενους στο Δημόσιο και Ιδιωτικό Τομέα, μαζί με τους ανέργους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία, τις γυναίκες, να απαντήσουν αγωνιστικά στην κυβερνητική προπαγάνδα και στις νέες απάτες της κυβέρνησης. Με το σύνθημα «μπροστά οι δικές μας ανάγκες» να δυναμώσει η πάλη απέναντι σε κυβέρνηση, εργοδοσία και ΕΕ, απέναντι σε νέα και παλιά μέτρα.

Η πρόεδρος, Χριστογιαννη Λαμπρινή                 

Ο γενικός γραμματέας, Σκουφας Απόστολος  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire