Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Οργανωτικά

Με 26 ο κάμπος, πάνω από 30 τα ορεινά μάχη στα συμπύρηνα

Σε ανατροπή κάθε σχεδιασµού από την πλευρά της βιοµηχανίας, οδηγείται φέτος η αγορά στα συµπύρηνα ροδάκινα.Στην αλλαγή σκηνικού που έχει σηµάνει η «µονίλια» µετά τις επίµονες βροχοπτώσεις του τελευταίου µήνα, προστίθενται και οι δυσκολίες χάραξης...

Με 26 ο κάμπος, πάνω από 30 τα ορεινά μάχη στα συμπύρηνα

0
0

Το δικό της τόνο σ’ όλα αυτά προσπάθησε να δώσει τα τελευταία 24ωρα και η πλευρά Γιαννακάκη -της Venus- απ’ όπου οι πληροφορίες θέλουν να έχει ανακοινωθεί τιµή 26 λεπτά το κιλό για τις παραλαβές που γίνονται αυτές τις µέρες στις µεσοπρώιµες ποικιλίες του κάµπου.

Αντίθετα, η επίσηµη γραµµή της ΕΚΕ συνεχίζει να κάνει λόγο για 24 λεπτά, µόνο που κανείς δεν δείχνει να την τηρεί, οι παραλαβές γίνονται «ανοιχτά» και η τελική εκκαθάριση θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες οι οποίο δεν είναι δυνατόν να συνυπολογισθούν σ’ αυτή τη φάση.

Αυτό το οποίο όλοι βλέπουν είναι ότι τα «καθαρά» συµπύρηνα ροδάκινα είναι πολύ λιγότερα απ’ αυτά που ανέµενε για φέτος η βιοµηχανία και παρά την «χαµηλή πτήση» που φαίνεται να ακολουθούν διεθνώς οι τιµές της κοµπόστας, όσοι θελήσουν να φανούν συνεπείς στους πελάτες τους (παραγγελίες) θα πρέπει και να πληρώσουν την πρώτη ύλη, δηλαδή τους παραγωγούς για να βρουν προϊόν.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire