BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Το ξενοδοχείο με την ωραιότερη θέα στον κόσμο

Μπορεί η βορειότερη χώρα της Ευρώπης να πέφτει λίγο μακριά, όμως όπως θα καταλάβεις από τις εικόνες υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορούν να σε αποζημιώσουν -για το μακρύ και ακριβό ταξίδι.

xilino-hotel

16
0

Μιας και το να χαζεύεις το Βόρειο Σέλας από τόσο κοντά δεν είναι κάτι που μπορείς να κάνεις κάθε μέρα. Μάλλον το αντίθετο. Μάλλον μοναδική εμπειρία ζωής το λες.

Πεντάστερη θέα έξω από το Ρέικιαβικ

Μόλις μισή ώρα από την πρωτεύουσα αυτού του μικρού ανυπότακτου στους δανειστές και πανέμορφα παγωμένου νησιού που ακούει στο όνομα Ισλανδία, υπάρχει το Panorama Glass Lodge.

Τι είναι τώρα αυτό; Ουσιαστικά ένα ξενοδοχείο που προσφέρει τα εξής: σκανδιναβικό design με έμφαση στο ξύλο και το γυαλί, ένα μπάνιο, μια υπερεξοπλισμένη κουζίνα, μια κρεβατοκάμαρα δύο ατόμων και μια ιδιόχρηστη σάουνα.

Μάλιστα αν αναλογιστεί κανείς ότι (σχεδόν) απαγορεύονται τα παιδιά, απαγορεύονται τα σκυλιά και οι καπνιστές, δεν ακούγεται και τόσο ειδυλλιακό.

Αν όμως ρίξεις μια ματιά στις φωτογραφίες θα καταλάβεις πώς η θέα σε αποζημιώνει για τα πάντα. Και οι ανέσεις που προσφέρει μπορεί να είναι εξαιρετικές, όμως οι εικόνες που θα καταγραφούν στο μυαλό σου θα είναι αξέχαστες. Τουλάχιστον. Κι αυτό είναι τελικά που μετράει.

Φυσικά, ως γνωστόν, σπάνια τα πολύ ωραία πράγματα στη ζωή έρχονται χωρίς χρέωση. Έτσι αν υπολογίζεις να κάνεις μια απόδραση στην Ισλανδία, καλό είναι να ξέρεις πώς για αυτά τα δωμάτια θα χρειαστείς 400 με 600 ευρώ περίπου την ημέρα.


Πηγή:msn.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία