BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Εκδήλωση ΕΚΠΑ για την αγροδιατροφή Β. Αιγαίου

Εκδήλωση με τίτλο: ‘Η ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου μέσα από την ερευνητική συνεργασία με το ΕΚΠΑ’ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018, ώρα 19:00 στη Μεγάλη Αίθουσα του Πανεπιστημίου Αθηνών (κεντρικό κτήριο, Πανεπιστημίου 30) σε συνδιοργάνωση του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του Τμήματος Χημείας, του Τμήματος Φαρμακευτικής και της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

abotanaboreiouaigaiou

9
0

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προσφώνηση από τον Πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθηγητή Μελέτιο Αθανάσιο Κ. Δημόπουλο.

Ομιλίες θα εκφωνηθούν από:

- την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κα Χριστιάνα Καλογήρου με τίτλο: «Πώς η επιστημονική έρευνα γίνεται εφόδιο στα χέρια των παραγωγών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου»

- τον Πρόεδρο της Επιστημονικής Επιτροπής Σ.Ε.Β.Τ. και Μέλος του Συμβουλίου Καθοδήγησης της Ελληνικής Τεχνολογικής Πλατφόρμας «Food For Life», κ. Ρόδιο Γαμβρό με τίτλο: «Συνδέοντας την έρευνα με τη Βιομηχανία Τροφίμων»

- τον Καθηγητή του Τμήματος Χημείας της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών Νικόλαο Θωμαΐδη με τίτλο: «Εξειδικευμένη έρευνα για την προώθηση του ελαιόλαδου και των προϊόντων ελιάς Βορείου Αιγαίου»

- τον Καθηγητή του Τμήματος Φαρμακευτικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Αθηνών Λέανδρο Σκαλτσούνη με τίτλο: «Η επιστημονική κατοχύρωση της φαρμακευτικής αξίας των βοτάνων και η τοπική επιχειρηματικότητα: το παράδειγμα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου».

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία