BACK TO
TOP
Agrenda

Για όλα φταίει η ΚΑΠ ή το γκαζόν;

Με καινούργιο καφενείο, τύφλα να ‘χει το υπουργείο.

gia-ola-fteei-kap

76
0
Πρώτη φορά στα οικοσχήµατα, echo schemes στη γλώσσα της ΚΑΠ, πώς να τρέξουν όλα πρίµα; Οι ακροβασίες του εγχώριου Στρατηγικού Σχεδίου, η έλλειψη πολιτικού ρεαλισµού και οι αδυναµίες του συστήµατος διαχείρισης των ενισχύσεων (ΟΠΕΚΕΠΕ), οδήγησαν σε οπισθοχώρηση των στρεµµατικών ενισχύσεων από τις µέσες τιµές που προέβλεπαν οι δηµόσιες αρχές. Τουτέστιν, ψυχραιµία. Στις πολυπλοκότητες ΚΑΠ και στη γραφειοκρατία που κουβαλάει αναφέρθηκε και ο υπουργός της πλατείας για να δικαιολογήσει τα παρατράγουδα. Το θέµα είναι ότι το σήριαλ «κακές πληρωµές» παίζεται και ξαναπαίζεται µε διαφορετικούς κάθε φορά πρωταγωνιστές
  • Τα «fake news», περί αδυναµίας καλλιέργειας, για κάποια χρόνια, σε περιοχές του χειµαζοµενου θεσσαλικού κάµπου εξαιτίας των φερτών υλικών, µόνο fake, δεν ήταν.
  • Το αυτό, ρωτά ο Μάξιµος [σ.σ έδωσα τη µάχη στο γάλα], τον υπουργό της πλατείας, σε τι φάση δηλαδή βρίσκεται το εξαγγελθέν β’ πρόγραµµα στήριξης πληγέντων αγροτών από τον Daniel για όσους αντικειµενικά αδυνατούν εξαιτίας φερτών υλικών, λάσπης και κατεργασίας εδάφους, να καλλιεργήσουν τα χωράφιά τους;».
  • Το χρονικό περιθώριο για σπορές µε τις όψιµες καλλιέργειες (καλαµπόκι και βαµβάκι) κλείνει και αν δεν µπορέσουν να σπείρουν και τις επόµενες µέρες, η χρονιά έχει χαθεί ανεπιστρεπτί.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία